Emekli bayram ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesi, Ramazan Bayramı yaklaşırken emeklilerin gündeminde yer alıyor. Emekli bayram ikramiye, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatıyor. Geçen yıl iki bin lira olan emekli ikramiyesi, 3 bin çıkarılmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ödeme tarihlerini açıkladı. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Abone ol

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri yaklaşıyor. Ramazan Bayramı öncesinde hesaplara yatması beklenen emekli ikramiyesi ödeme tarihleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, bayram ikramiyesi için beklenen açıklamayı yaptı. Peki, emekli bayram ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? İşte SSK, Bağ-Kur ve EYT emeklilerine ikramiyelerin yatırılacağı tarih...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere verilecek 3 bin lira ikramiyeye ilişkin çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Beştepe’de yapılan Kabine toplantısının adından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Işıkhan, “Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız” dedi. Emekliye bayram ikramiyelerinin ise bayramdan önceki hafta (1-9 Nisan tarihlerinde) hesaplara yatması bekleniyor.

EMEKLİ İKRAMİYESİ 3 BİN LİRAYA ÇIKARILDI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin lira olacağını açıklamıştı. Emeklilerin bayram ikramiyesini 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkaran kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji 16 Mart Cumartesi günlük hava tahmini Yaşam İSKİ İstanbul baraj doluluk oranı son durumu nedir? Yaşam 2024 fitre ne kadar Diyanet? Oruç tutamayanlar ne kadar fidye ödeyecek? Yaşam Kuşluk namazı ne zaman kılınır? Kuşluk namazı nedir, kaç rekattır, nasıl kılınır? Yaşam