Depremzedelere küfür eden şahıs için yakalama kararı çıkarıldı

Seçimlerin ardından depremzedelere küfrettiği videoyu TikTok hesabından paylaştı, o videoya tepki yağdı. Skandal video ile ilgili harekete geçildi, zanlı hakkında gözaltı ve yakalama emri verildi.

Türkiye'nin 14 Mayıs'ta ciddi bir katılımla sandık başına gittiği seçimlerin ardından bir sosyal medya kullanıcısı depremzedelere yönelik sert küfürler ve hakaretler savurdu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
TikToK'ta paylaşılan o video sonrası soruşturma başlatıldı.

Ünlüler oy kullanıyor SEÇİM 2023 Hakkari'de aşiret düğününde gelin ve damada gelen takılar dudak uçuklattı! Yaşam Tunceli'de 14 gündür bulunamayan 3 gün için 35 milyon metroküplük baraj boşaltılacak Yaşam Üsküdar'da vatandaşın metrobüs çilesi kamerada Yaşam Aras Dağları'nda tipi ve fırtına "kar şelalesi" oluşturdu❄️🌨️ Yaşam Antalyalılar Aralık ayında denizin tadını çıkardı! Yaşam Şile'de dere taştı, yollar göle döndü! O anlar kamerada Yaşam Bolu'da kar keyfi! Şehir beyaz örtüyle kaplandı ❄️ Yaşam İstanbul’da pazar sürprizi! Bazı bölgelerde kar başladı Yaşam İlknur 11 erkekle beraber! 6 kez aldatılan kocası Muhammed karısını geri istiyor 3. Sayfa Öğrencilerin tehlikeli oyunu: Kanlı para Yaşam 2400 yıl önceki ekonomik zorlukları kazıdaki iskeletlerden belirlediler Yaşam