Denizli'de aniden dans eden kadın konuştu: Beni bu konuda kimse tutamaz

Denizli'de alışveriş için gittiği markette çalan şarkıya kayıtsız kalamayıp dans eden emekli öğretmen Nimet İyice, küçüklüğünden bu yana dans tutkusundan vazgeçemediğini söyleyip, "Şarkı çalmaya başladı ve kendimi kaybettim" dedi.

Abone ol

Emekli öğretmen Nimet İyice, Denizli Merkezefendi Akkonak Mahallesi'nde bulunan bir markette alışveriş yapıyordu. Bu esnada sevdiği şarkı çalınca dans etti. İyice'nin dans ettiği anın kayıtları sosyal medyada viral olmuştu.


Kendini tutamadığını belirteyen İyice, “Kimse beni bu konuda tutamaz, o gün hem resim yaptım, ağladım ve maaşımı alarak eve döndüm. Dönmeden öncede markette ve pastanede dansımı yaptım. 'Gitme Buradan' şarkısı bir çalsa nerede duyarsam duyayım kendimi tutamıyorum. Dışarı çıkarken nerede duyarsam orada oynayacağım dedim. Gitmeden önce markete gidip yaprak sarmasının fiyatına bakayım dedim. O esnada bir baktım ki şarkı çalmaya başladı. Sarışın kız da vardı ve beni seyrediyordu, başkada kimse olmayınca oynadım. Şarkı bitmeden utandım artık, şikayet edilir diye hemen kusura bakmayın deyip marketten ayrıldım” diye konuştu.

"ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ DANS EDERİM"


Misafirlerinin kendisine öncülük ettiğini ve bundan dolayı çocukluktan beri oynadığını ifade eden Öğretmen İyice, “Küçükken düştüm ve bundan dolayın doktor bu çok hassas buna iyi davranın diye söyledi bizimkilere. 3-4 yaşlarındayken misafirle hep beni oynatırdı, kalk oyna derlerdi. Bundan kaynaklı çok severim oynamayı. O günden bugüne devamlı oynamayı seviyorum. Marketteki müzik gitme buradan diyordu, kendimi kaybettim. Ben ünlü olmak için oynamadım, çalışan seyretsin diye oynadım” dedi.

Şehit cenazesinde tartışma yaratan anlar Yaşam Şuşa nerede, önemi nedir? Yaşam Seçim görevi ücreti ne zaman yatar? Yaşam Çapa'da yangın 3. Sayfa