Damadın hayali ilk gece bitti! Mahkemeye koşan damat "dayak yedim beni boşayın" dedi

Sevdiği kadınla evlenen damat, Türkiye gündemine düşen bir olayla karşı karşıya kaldı. İstanbul Kağıthane'de dünya evine giren çift, ilk gece tartışma yaşadı. Damat Mehmet İ., eşinden dayak yediğini elindeki darp raporu ile mahkemeye sundu ve boşanmak istediğini söyledi.

Abone ol

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yeni evli çift ilk gece kavga etti. Damat Mehmet İ., eşinden dayak yediğini belirterek darp raporuyla boşanmaya karar verdi.

İLK GECE EŞİNDEN DAYAK YEDİ

Mehmet İ. ve Halime İ. aşklarını evlenerek taçlandırmak istedi ancak hiçbir şey hayallerindeki gibi olmadı, en azından damat için.

Dünya evine giren genç çift, evlendikleri ilk gece tartıştı. Sözlü tartışma fiziksel şiddete döndü.

Sabah'ın haberine göre çiçeği burnunda damat Mehmet İ., eşi Halime'den feci şekilde dayak yedi.

DARP RAPORU ALIP BOŞANMAK İSTEDİ

Gece yarısı evi terk eden talihsiz adam hastaneye giderek darp raporu aldı. Düğün gecesi yediği dayağı unutamayan Mehmet İ. kendisini döven eşine boşanma davası açtı.

Dava dilekçesinde; "Evlendiğim gece dayak yedim. Bizim evliliğimiz kağıt üzerinde kaldı. Yaşadığımız sorunlar evliliğin devam edemeyeceğinin kanıtıdır" diyen genç adam boşanmalarına karar verilmesini istedi.

'Suriyeli çocuk Türk gencini bıçakladı' haberleri yalan çıktı Yaşam İstanbul Valiliği saat verip uyardı! Meteoroloji'den 10 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı! Yaşam Sultangazi'de genç kıza saldırı Yaşam Vatandaşlar mağdur! İSPARK'ın Bayrampaşa'daki kapalı otoparkında araçların camları kırıldı Yaşam