Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Marmaris'te kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris'te kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı çıkışı Cumhur İttifakı'na ait Muğla'daki 7 belediye başkanı ve partililer ile bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te kıldığı bayram namazı sonrası vatandaşla buluştu 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatili için geldiği Muğla'nın Marmaris ilçesi Karacasöğüt Mahallesi'nde bulunan Cumhurbaşkanlığı'na ait Okluk Konukevi'nde bayram namazını kıldı.

Bayram namazı sonrası AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, milletvekilleri, Cumhur İttifakı'na ait Muğla'daki 7 belediye başkanı ve partililer ile bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Fiyatından sonra açıklaması da şoke etti Yaşam Son dakika! Elazığ'da 4,1 büyüklüğünde deprem Yaşam BAYRAM MESAJLARI 2023: Ayetli, hadisli, kısa, öz, resimli Kurban Bayramı mesajları Yaşam Ordu'da bayram namazı saat kaçta? Yaşam