En yeni, en güzel resimli ve yazılı Cuma mesajları

Cuma mesajları... Bir cuma gününe daha eriştik. Haftalık bayramımız olan bu mübarek günde "Cuma mesajları" araması yine gündemde. Cuma gününü anlatan, hatırlatan, ayet, hadis ve dua içeren cuma mesajları hazırladık. Cuma mesajları içinden seçtiklerinizi sevdiklerinize gönderebilirsiniz. İşte en güzel Cuma mesajları yazılı, anlamlı, farklı, resimli cuma mesajları 2023...

Abone ol

Cuma günü, Müslümanlar arasında "hayırlı cumalar" dilemek de önemli bir gelenektir. Bu nedenle, hayırlı Cuma mesajları da özel bir önem taşır. Cuma mesajları, özellikle sosyal medya platformlarında yaygın olarak paylaşılan mesajlardan biridir. Cuma günleri, farklı ve özgün Cuma mesajları da paylaşılabilir. İşte ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, farklı, en güzel yazılı cuma mesajları, en yeni resimli Cuma mesajları...

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2023

Dua, sevenin sevdiğine verdiği değerdir. Dua edenleriniz çok olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Cuma günü kırk defa salavat getirenin kırk yıllık günahını Allah affeder. Cuma, dünyada ve Cennette müminlerin bayramıdır. Cumanız Mübarek Olsun.

Unutma, bu dünya iki kapılı bir handır. Ölüme giden kapı tek taraflı açılır; giden gelmez, gelen gider. Bu kapıdan hayırlısıyla geçmeyi nasip eyle Allah’ım. Hayırlı Cumalar.

Allah karşınıza, yolunuzu aydınlatacak kullar çıkmasını nasip etsin. Hayırlı bereketli Cumalar olsun.

Allah’ım bize merhametsiz kişileri musallat etme. Onları bizden uzak eyle. Cumanız Mübarek Olsun.

Dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun inşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Güzellikler içinizi aydınlatsın. Yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksik olmasın. Allah bizleri sevdiği kullarından olmayı nasip eylesin. Cumanız Mübarek Olsun.

Maddi dünyada günlerimiz sayılıdır. İmanımız, sevaplarımız, günahlarımız ile manevi aleme hazırlandığımızı aklımızdan ve gönlümüzden çıkartmayalım. Mübarek cuma gününü anlamını ve önemini unutmayalım. Hayırlı Cumalar.

Ve bir gün gelir tüm dualar kabul olur, yeter ki inanmaktan vazgeçmeyin. Hayırlı Cumalar.

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar…

Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cuma'nın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah.

Allah’ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol olun! Hayırlı Cumalar.

Rabbim seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

Dua denizinde, İslam gemisinde, Resulullah gibi bir kaptanla, Kur’an-ı Kerim pusulasıyla, Cennet sahilinde buluşmak ümidiyle… Hayırlı Cumalar.

Allah’ın rahmeti ile uyanacağınız nice günler olsun. Cumanız mübarek olsun.

Huzurlu ve sağlıklı günler yanı başınızdan hiç eksik olmasın. Hayırlı cumalar diliyorum.

Allah’ın rahmeti hep omuzlarınızda olsun. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim, hayırlı cumalar.

Allah’ın sonsuz merhametinden faydalanmak için ellerini semaya kaldırmayı ihmal etme. Cumanız mübarek olsun.

Bedeninize sıhhatin, fikrinize de hikmetin doğacağı nice günleriniz olsun. Cumanız hayırlı olsun.

Allah’a yönelen gönüller, günden güne çiçek açarmış. Gül bahçelerin olmanız ümidiyle, hayırlı cumalar.

Mutlu ve huzurlu yarınlara uyanmak dileğiyle. Gününüz bol dualı ve hayırlı olsun. Hayırlı cumalar.

Rızkın bol olması, hanenin neşe dolması için ellerini göğe açma vakti. Hayırlı cumalar diliyorum.

Hayrı bereketinde gizli bu mübarek cuma gününe bizleri eriştiren Rabbime Hamdolsun…

Allah’ım sen yoksullara yardım et. Sağlığından, huzurundan, yüreğinden, insanından, paradan, sevgiden, ömürden yoksunları sen bereketinle umutlu kıl Y Rabbim. Hayırlı Cumalar…

Askerde evladı olan kullarının sen yanlarında ol, Allah’ım sen Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı ol inşallah… Hayırlı Cumalar…

Gönül gözleri kapalı, kalpleri simsiyah insan suretindeki mahlûklardan, sen esirge Y Rabbin beni ve tüm sevdiklerimi…

Hayırlı cuma günlerinde gülümseyiniz. Gülümsemek de sadakadır…

Ya Rabbi! Sana sığındım. Ne varsa senin hükmüne bıraktım. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Nefsime değil, Seccademe köle et beni… Âmin! Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Âmin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Bugün Cuma… Rabbim!.. Dualarınızı hayırlı kılarak kabul eylesin. Cumanız bereketli ve gönlünüzce olsun inşallah.

AYETLİ HADİSLİ CUMA MESAJLARI

Ey iman edenler! Sabredin, kararlılıkta yarışın, düşmana karşı hazırlıklı olun (birbirinize dayanıp bağlanın) Allah’a karşı gelmekten sakının ki başarıya ulaşabilesiniz. (Al-î İmrân, 200)
Cumanız Mübarek Olsun.

” Kim kıbleye hürmet ederse Allah-ü Teala da ona (dünya ve ahirette) ikram eder.” (Hadis-i şerif) Hayırlı Bereketli Cumalar diliyorum.

"Üzerlerinde kanatlarını aça kapaya uçan kuşları görmüyorlar mı? Onları havada tutan Rahman’dan başkası değildir." (Mülk, 19) Hayırlı Nurlu Cumalar.

"İman edip dünya ve ahiret için yararlı işler yapanlara gelince, Rahman onlar için (gönüllerde) bir sevgi yaratacaktır. (Meryem, 96) Hayırlı Nurlu Cumalar.

"Üzülme, muhakkak Allah bizimle beraberdir." (Tevbe, 40) Cumanız Mübarek Olsun

"Kendi kendine, yalvararak ve ürpererek, alçak sesle Sabah akşam Rabbini zikret, gafillerden olma!" (A’râf, 205) Hayırlı Nurlu Cumalar

Allah’ım beni senin sevginle, seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i şerif) Cumanız Mübarek Olsun.

"Namazı kılın, zekâtı verin. Rükû edenlerle birlikte siz de rükû edin." (Bakara, 43) Cumanız Mübarek Olsun.

"Sevdiğini ölçülü sev, günün birinde düşmanın olabilir. Sevmediğine de ölçülü buğz (düşmanlık) et, günün birinde dostun olabilir." (Hadis-i Şerif) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Öğretmenler dikkat! Sonuçlar açıklandı Yaşam İlk kadın amiral olan Gökçen Fırat kimdir? Yaşam Hava Kuvvetleri Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir? Yaşam Kara Kuvvetleri Komutanı olan Selçuk Bayraktaroğlu kimdir? Yaşam