En yeni, en güzel resimli cuma mesajları ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı, anlamlı, kısa ve uzun mübarek cuma sözleri

Cuma mesajları, mübarek cuma günü sabahında araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, internette sevdiklerine gönderebilmek için en güzel resimli cuma mesajları araştırması yapıyor. Ayrıca sosyal medyada paylaşmak için ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı, anlamlı, kısa ve uzun mübarek cuma sözleri sorguluyor. Sizler için yepyeni, özgün, farklı, hiç görülmemiş cuma mesajları hazırladık. İşte 5 Temmuz 2024 yazılı ve resimli cuma mesajları...

Abone ol

Hayırlı Cumalar! Cuma günün yeri ve önemi İslam aleminde çok farklıdır. Önemli günlerden biri olan cuma gününde cuma mesajları gündemin ilk sırasında yer alıyor. İnananlar, sevdikleriyle cuma gününün önemi, sevinci ve heyecanını paylaşmak için birbirlerine cuma mesajları gönderiyor. Sizlere haberimizde paylaşmanız için yepyeni cuma mesajları hazırladık. İşte ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, farklı, anlamlı, kısa ve uzun mübarek cuma sözleri 2024...

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2024

Bu mübarek cuma gününün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum… Eğer Din, Ölümden önce bir işe yaramazsa, Ölümden sonra hiçbir işe yaramayacaktır ” Hayırlı Cumalar!

Allah’ım Ezanla uyanan Abdestle kendine gelen Namazla huzura varıp Secde ile yaklaşan, Dua ile kulluğunu anlayan mü’min olmayı nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

Ey kapıları açan Allah’ım, bize kapıların en hayırlısını aç. Ey halden hale çeviren Allah’ım, halimizi en güzel hale çevir. Yarabbi! Bizleri senden, dilimizi duadan, kalbimizi Kur’an-ı Kerim’den, amellerimizi hayırdan ayırma. Amin. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! İnancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Bizleri İslam yolundan ayırma. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhit söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

Mahiyetimiz dua olmalı Evvelâ ellerden önce yürekler açılmalı. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz (CUMA SURESİ 9-10)

Rabbim gönlünüzden kopan tüm güzel duaları kabul etsin. Hayırlı cumalar.

Bu mübarek cuma gününde, Rabbim kimin ne sıkıntısı varsa gidersin. Hayırlı cumalar.

Sevenin sevdiğine verdiği değerdir dua. Dua edenleriniz çok olsun. Cuma günümüz mübarek olsun.

Ellerinizi kaldırıp Yaradan’dan istediğiniz her şey ve tüm dualarınız kabul olsun. Hayırlı cumalar.

Allah’ın (cc) selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Hayırlı cumalar.

Hüzünlerimi hayra çeviren Allah’ım (cc), dilimi duasız, gönlümü sensiz bırakma. Cumamız mübarek olsun.

Kalbinizden gecen tüm dualar, dilinizden amin olarak dökülsün. Hayırlı cumalar.

Ey Esmâ-ül Hüsna’nın sahibi. Ey gündüzü geceye döndüren Rabbim. Sen kara günlerimizi aydınlığa çıkar. Hayır cumalar.

Her cuma bir huzur, her sabah bir umuttur. Huzurunuz ve umudunuz daim, dualarınız kabul olsun. Hayırlı cumalar.

Gökten rahmetini, yerden bereketini, gönlümüzden merhametini eksik etme Allah’ım (cc). Cuma gününüz mübarek olsun.

34 düzensiz göçmen kurtarıldı Yaşam Sağlık çalışanlarına yangın eğitimi Yaşam Cuma hutbesi yayımlandı mı 5 Temmuz 2024? Bu haftaki cuma hutbesi konusu nedir? Yaşam Kurt koyunları telef edep kaçırdı Yaşam