En güzel, en yeni, en farklı resimli Cuma mesajları 2024 || Ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, kısa, uzun cuma mesajları - cuma sözleri

Cuma mesajları... Bir cuma gününe daha eriştik. Cuma günleri, cuma mesajları ile selamlaşmak güzel adetlerdendir. Vatandaşlar, sevdiklerine güzel, anlamlı ve üzerinde ayet, hadis, dua olan resimli cuma mesajları göndermek istiyor. Veya sosyal medya hesabından paylaşmak için en güzel, en yeni, farklı cuma mesajları araştırıyor. İşte sizler için hazırladığımız özgün, anlamlı, kısa, uzun cuma mesajları resimli 2024...

Abone ol

Hayırlı Cumalar... Mübarek Cuma günü sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı cuma mesajlarını sizler için derledik. Bundan dolayı anne – babanıza, akrabalarınıza, sevdiklerinize, eşinize, dostlarınıza cep telefonundan kısa bildiri olarak gönderebileceğiniz, toplumsal medyada (Facebook, Twitter, Instagram) paylaşabileceğiniz en yeni Cuma Mesajlarını haberimizde sizler için derledik. İşte en güzel, en yeni, ayetli, hadisli, dualı, farklı, anlamlı resimli cuma mesajları 2024...

CUMA MESAJLARI 2024

Allahım! Şu sonsuz acıma ve affetme deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Yaptığın her yakarış derdine ilaç, sıhhatine şifa, gözüne nur, kalbine rahatlık, ailene ve sevdiklerine rahatlık getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.

Uzaklardan bir yele ser süslü bir güz akşamında. Gönüller bir olsun mekanlar kimin umurunda. Kardeşlik sevgi hissetmektir arada, yollar ve süre olsa da. Hayırlı cumalar dilerim.

İşte onlar, Rablerinden gelen bir hidayet üzeredirler ve kurtuluşa erenler de ancak onlardır.(Bakara-5) Allah’ım bizi kurtuluşa erenlerden eyle. amin . Hayırlı Cumalar.

Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah’adır. (Fatiha-2) Allah’ım bizi her türlü övgü, şükür ve hamdın sadece Sana olduğunu bilen, ve tüm şükranlarını sana sunan kullarından eyle. amin. Cumanız hayırlı ve mübarek olsun.

Allah, iman edip salih amel işleyenlere vaad etti ki, onlar için bir mağfiret ve büyük bir mükafat vardır.(Maide-9)allah’ım bizi iman edip, salih amel işleyen kullarından eyle. amin . Hayırlı Cumalar.

Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Ey Rabbim! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm Müslümanların cumasını kutlarım. Hayırlı, verimli, rahat ve esenlik dolu günler dilerim.

Sana hak üzere kendinden öncekileri doğrulayıcı olarak Kitab’ı indirdi. Tevrat ile İncil’i de O indirmişti.(ali İmran-3)Ya Rabbi! Bizi gönderdiğin tüm kitaplara iman eden ancak Kuran’a göre yaşayan kullarından eyle. amin. Hayırlı Cumalar.

Şüphesiz gökte ve yerde hiçbir şey allah’tan gizli kalmaz. (ali İmran-5)Ya Rabbena! Sen içimizdekileri de dışımızdakileri de bilirsin. Sen içimizdekileri de dışımızdakileri de halis eyle. amin. Hayırlı Cumalar.

Ey iman edenler! Allah için hakkı ayakta tutan, adaletle şahitlik eden kimseler olunuz. Bir topluluğa duyduğunuz kin, sizi adil davranmamaya itmesin. adaletli olunuz; bu takvanın ta kendisidir. allah’a isyandan sakınınız. allah yapmakta olduklarınızdan haberdardır.(Maide-8) Hayırlı Cumalar.

Şüphesiz din (hesap ve ceza günü) da mutlaka gerçekleşecektir.(Zariyat-6) Ya Rabbi! O gün boynu büküklerden eyleme bizi. O gün yüzü karalardan eyleme bizi. O gün nimetine erenlerden eyle. amin. Hayırlı Cumalar.

Makbul, yakarış ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı verimli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun fakat gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı verimli cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Akşama ulaştığımız biçiminde sabaha, sabah ulaştığımız biçiminde de akşama ulaşmayı nasip eyle. Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı cumalar dilerim.

“(Ey Muhammed!) Biz sana Kitab’ı hakikatin ta kendisi olarak indirdik. Öyle ise sen de ihlâslı bir şekilde sadece Allah’a kulluk et.”(Zümer,2) Sadece ve sadece Hak’ka kul olanlardan olmak ümidiyle. Hayırlı Cumalar.

Ey Resul! Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim, kurumuş nurdan amelde ise ahesteyim, kabrim beni bekliyorken, ben dünyalık hevesteyim. Cumanın rahmeti bizleri uyandırsın. Cumamız mübarek olsun.

“(Mümin) kardeşinle münakaşa etme, onun hoşuna gitmeyecek şakalar yapma ve ona yerine getirmeyeceğin bir söz verme.”(hadis) Hayırlı cumalar.

“Müslüman Müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu (zalimlere de) teslim etmez. Kim, din kardeşinin bir ihtiyacını giderirse, Allah da onun ihtiyacını giderir…”(Hz Muhammed) Cumanız mübarek olsun.

Sağanak sağanak affetme yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.

Allahım, bizlere Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bizlere ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.

Allahım! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini tamamlanmamış etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevilmiş olduğu kullarından eylesin sizleri ve bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.

Bizi dostlarına dost, düşmanlarına düşman olanlardan ve sabreden ve şükredenlerden eyle! İşinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel gerçekleştiren, doğru konuşanlardan eyle Ya Rabbim. Amin. Hayırlı Cumalar dilerim.

“Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.” Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime esenlik ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet kayra eyle. Cumanız mukaddes olsun, amin!

Allahım, ‘kin, kibir ve kim ne der’ hastalıklarından sana sığınırım. Bu güzel cuma gününü senin rızan için sevgi ve muhabbet içinde geçirmeyi nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalarınız olsun.

Feci kazada 2 çocuk hayatını kaybetti Yaşam İnşaat iskelesi çöktü: Ölü ve yaralılar var Yaşam “İşimiz Temiz Projesi” 81 ile yayılıyor Yaşam Sneaks up istanbul'daki en büyük mağazasını MALL OF İSTANBUL’da açtı Yaşam