En yeni, en güzel resimli Cuma mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, anlamlı, farklı Cuma mesajları

Cuma mesajları resimli yeni 2023... Hayırlı Cumalar! Bir cuma gününe daha kavuşmanın sevinci, mutluluğu içindeyiz. Mübarek cuma gününde sevdiklerinize hazırladığımız en güzel cuma mesajları içinden gönderebilir, onları mutlu edebilirsiniz. Hayırlı Cumalar ve Cumamız mübarek olsun demek için ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, anlamlı, farklı, en yeni, en güzel cuma mesajları hazırladık. İşte en güzel resimli cuma mesajları 2023...

Abone ol

Cuma mesajları, İslam aleminin mübarek günlerinden olan bir cuma gününde araştırılıyor. 15 Eylül Cuma günü vatandaşlar, sevdiklerini hatırladığını göstermek, hayırlı cumalar demek için cuma mesjaları araştırması yapıyor. Bu hayırlı günde sevdiklerinize, akrabalarınıza, eş ve dostlarınıza gönderebileceğiniz en güzel cuma mesajlarını bir araya getirdik. İşte hayırlı cumalar, resimli Cuma mesajları, kısa, uzun, anlamlı, dualı, ayetli, güzel Cuma mesajları, sözleri...

Bayraklı Cuma Mesajları

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI 2023

Allah'ım! Bağışlanmadık günahımızı, giderilmedik üzüntümüzü, aşılmadık sıkıntımızı, ödenmedik borcumuzu, şifaya kavuşmamış hastamızı, rahmetine ulaşamamış geçmişimizi, hidayete erdirilmemiş yolunu şaşırmışımızı, derdine çare bulunamamış dertlimizi bırakma. Selam ve dua ile Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Seni her çeşit noksan sıfatlardan takdis ederim. Hamdım Sanadır. Senin ismin mübarek, azametin yücedir. Senden başka ilâh da yoktur. (Hadis) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ey Rabbim bizi iyilerden eyle. Bizi iyilerin sevdiğinden eyle. Bizi sadece sana muhtaç eyle. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Allah’ım! Fakirlikten, yokluktan ve zilletten sana sığınırım; zulmetmekten ve zulme uğramaktan da sana sığınırım. (Hadis) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Şüphesiz benim namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm âlemlerin Rabbi Allah içindir. (En’âm, 6/162) Hayırlı Nurlu Cumalar.

En yeni Cuma Mesajları

Allah’ım, ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider, şifa ver. Şifayı veren ancak sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yoktur. Öyle bir şifa ver ki, hastalık nedir bırakmasın (Hadis) Hayırlı Cumalar.

En küçük iyiliği unutan, en büyüğünü de unutur. Rabbim bizi vefalı insanlarla karşılaştırsın. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Yaparak ve geciktirerek işlediğim, açıktan ve gizli olarak işlediğim kusurlarımı bağışla. Sen, öne alan ve önce olansın. Sen, geriye bırakan ve sonsuz olansın. Senin her şeye gücün yeter. Hayırlı Cumalar.

Biz aciziz, SEN Aziz’sin, Biz çaresiziz, çare Sen'sin, Sensin her şeye gücün yeter, Ne olur, kudretini göster YA Rabbi ! Hayırlı Cumalar.

O diridir. Ondan başka hiçbir ilâh yoktur. O halde sadece Allah'a itaat ederek (samimi olarak) Ona ibadet edin. Hamd, âlemlerin Rabbine mahsustur. (Mü'min, 40/65) hayırlı Cumalar.

Mübarek Cuma Mesajları

Ey belâları defeden ALLAHIM Belaları bizden uzaklaştır. Allah muhafaza edicilerin en merhametlisidir. Muhakkak ki senin kudretin her şeye yeter. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi! Son nefesimizde bizleri iman-ı kâmilden ayırma! Bizlere ölüm acısı çektirme, kabir azabı yaşatma Allah'ım! Hayırlı Cumalar.

Dünyayı ahirete götüremeyeceğine göre, öyle yaşa ki, dünya seni ahirete götürsün. (Şems-i Tebrizi) Hayırlı Cumalar.

Ey rahmeti ile bütün varlığı, bütün kâinatı, bütün insanlığı yaratan, rahman ve rahim olan ulu Allah'ımız, tövbelerimizi kabul, dualarımızı makbul eyle! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım bize ‘İnşallah olur’ diye dua edip hayalini kurduğumuz her şeyin ‘Çok şükür oldu’ sevincini yaşat. Cumanız Mübarek olsun. “Allah'ım! Gece ve gündüzün getirdiklerinin şerrinden, rüzgârın ve zamanın getirdiği kötülüklerden sana sığınırız” Hayırlı Cumalar.

Dualı Cuma Mesajları

İki hayatı imha eden küfr-ü mutlaktan kurtarmak, bu zamanda pek çok ehemmiyetlidir. Bir parça meşakkat olsa da, şevk ve şükür ve sabırla karşılamalı. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ım! Öyle içten bir tövbe nasip et ki onu bir daha ebediyen bozmayayım ve bana öyle bir istikamet ver ki ebediyen bu doğrultudan sapmayayım. Selam ve dua ile Hayırlı Cumalar.

Allah’ım, benim Rabbim sensin, senden başka ilâh yok. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ben gücüm yettiğince sana verdiğim söz üzereyim ve senin vaadine de güveniyorum. Yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım. Bana olan nimetini itiraf ediyorum. Günahlarımı da itiraf ediyorum. Günahlarımı bağışla, çünkü günahları senden başka bağışlayacak hiç kimse yoktur. (Hadis) Hayırlı Cumalar.

İnkâr edenlere gelince; onların amelleri ıssız bir çöldeki serap gibidir. (Nur,39) Hayırlı Cumalar.

Allah'ım! Senin rahmetini kazandıracak, bağışlamanı sağlayacak işler yapmayı, her türlü günahtan uzak kalmayı, her iyiliğe ulaşmayı ve (sonunda) cennete kavuşup cehennemden kurtulmayı dilerim. Hayırlı Cumalar.

Hadisli Cuma Mesajları

Mahiyetimiz dua olmalı Evvelâ ellerden önce yürekler açılmalı. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ım yaşadığımız hayat boyunca bizlere hayatın sıhhatlisini, rızkın bereketlisini, kalbin şefkatli ve merhametlisini, ölürken ölümün beşaretlisini, öldükten sonra da kabrin saadetlisini nasip eyle! Hayırlı Cumalar.

Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Üç dua vardır ki, bunlar şüphesiz kabul edilir: Mazlumun duası, yolcunun duası ve babanın evladına duası. Allah bizleri bu üç sınıfın yaptığı duasına nail eylesin (amin) Hayırlı Cumalar.

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

En güzel Cuma Mesajları

Allah'ım! Senden, beni rahmetine ulaştıracak ve bağışlamana vesile olacak şeyleri, her türlü günahtan uzak kalmayı, her türlü iyiliği elde etmeyi ve sonunda Cennete kavuşup Cehennem ateşinden kurtulmayı diliyorum. Hayırlı Cumalar.

İnsanın bu dünyaya gönderilmesinin hikmeti ve gayesi, Halk-ı Kâinatı tanımak ve ona iman edip ibadet etmektir. Cumanız Mübarek olsun.

Ya Rabbi! Çabamızı karşılıksız bırakma, günahlarımızı bağışla, ibadetimizi en güzel şekilde yerine getirmemizi sağla. Hayırlı Cumalar.

Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin! Eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz. (Ali İmran) Hayırlı Cumalar.

Allah'ım! Kederden ve üzüntüden, acizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, borç yükünden ve insanların kahrından sana sığınırım. Hayırlı Cumalar.

Hayırlı Cuma Mesajları

Allah’ım! Bu mübarek Cuma günü hürmetine, bizi sevdiğin kullar arasına kat, bizi çok sabreden, çok şükreden kullarından eyle. Seni çok analım ömrümüz sevdiğin ve razı olacağın işlerle (amellerle) geçsin. Sıhhat ve afiyet daim eyle. Sevdiklerimizi bize bağışla. Amin! Hayırlı Cumalar.

Kalbiniz hangi güzel şey için çarpıyorsa ‘ALLAH’ gönlünüze Onu versin. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumalar.

Rabbim nefsimize CELALİYLE, kalbimize CEMALİYLE, hayatımıza HİKMETİYLE, hatalarımıza RAHMETİYLE, mahşerde MUHAMMED’İYLE yardım etsin İnşallah. Hayırlı Cumalar.

Yüce Allah mübarek cuma hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müyesser eylesin. Ülkemize selamet ve dirlik versin inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah’ım Ezanla uyanan Abdestle kendine gelen Namazla huzura varıp Secde ile yaklaşan, Dua ile kulluğunu anlayan mümin olmayı nasip eyle. Amin! Hayırlı Cumalar.

Ayetli Cuma Mesajları

‘O Rab ki, yeri sizin için bir döşek, göğü de (kubbemsi) bir tavan yaptı. Gökten su indirerek onunla, size besin olsun diye (yerden) çeşitli ürünler çıkardı. Artık bunu bile bile Allah’a şirk koşmayın. (Bakara -22.)’ CUMA GÜNÜNÜZ BİN MUBAREK OLSUN.

Bizi yoktan var eden, varlığından haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren Allah’ın müminlerini bağışlaması dileğiyle Cumanız Mübarek olsun!

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Selam ve DUA ile … Hayırlı Cumalar.

Ey benim güzeI mevlam! Benim senden istediklerimi değil; senin bende görmek istediklerini yaşat bana. Hayırlı Cumalar!

ALLAH’IM…Sen seni anlatan dilleri…Seni anlatan halleri…Uğrunda gecen günleri…Sevginle dolup tasan aydınlık kalpleri…; ihsan eyle…ilahi iman verdin ; daim eyle…ihsan verdin ; kaim eyle… Bu mesajı okuyan kulunu ‘Cennetinle, cemalinle müşerref eyle’ (Amin)

Bayraklı Cuma Mesajları

Af dilemekten çekinmeyin, Hiçbir günah Allah'ın Rahmetinden büyük değildir. Hayırlı Cumalar.

Allahümme salli ve alâ seyyidinâ Muhammed ve alâ âli seyyidinâ Muhammed Hayırlı Cumalar.

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen’den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar….

‘Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir.'(A’raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Rabbim Üzüntülerimizi anlık, Sevinçlerimizi ömürlük, Dualarımızı tez zamanda kabul eyle. Amin! Hayırlı cumalar.

Ayetli Cuma Mesajları

Şükür etmedikten sonra Dünyaları yesen ne fayda! Şükürle başladıktan sonra; bir kuru ekmek değmez mi dünyalara. (Şems) Hayırlı cumalar.

Cuma namazı saflarda BİR olan bedenler misali, gönüllerin de Efendimizin(sav) Sancağı altında bir olmasını dileklerimle Hayırlı Cumalar.

…Yeryüzünde fesat isteyip durma, çünkü Allah fesat peşinde koşanları sevmez.’ (Kasas 77) Hayırlı Cumalar.

Allah'ım! Kalplerimizi birleştir. Aramızı düzelt ve bizi kurtuluş yollarına ilet. Bizi karanlıklardan aydınlığa çıkar ve büyük günahların açığından da gizlisinden de uzaklaştır. Cumamız Mübarek Olsun.

Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğimle. Hayırlı Cumalar.

Sabahın aydınlığını var eden, geceyi dinlenme vakti yapan, güneşi ve ayı hesap vasıtası yapan Allah'ım! Bana borçlarımı ödemeyi ihsan eyle, benden fakirliği gider, kulağımı, gözümü ve kuvvetimi Senin yolunda kullanmayı nasip eyle. Hayırlı Cumalar.

Allah’ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ım! Senden hayırlar ve iyi ameller işlemeyi, kötülükleri terk etmeyi, yoksulları sevmeyi, beni bağışlamanı ve bana merhamet etmeni niyaz ediyorum. Hayırlı Cumalar

Allah'ım yaşadığımız hayat boyunca bizlere hayatın sıhhatlisini, rızkın bereketlisini, kalbin şefkatli ve merhametlisini, ölürken ölümün beşaretlisini, öldükten sonra da kabrin saadetlisini nasip eyle! Hayırlı Cumalar.

Allah'ım! Beni göz açıp kapayacak kadar bile nefsime bırakma. Bana lütfettiğin güzellikleri benden çekip alma. Hayırlı Cumalar.

Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın! (Mü’minûn, 23/118) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ım! Benim için bir korunak olan dinî hayatımı ıslah eyle. İçinde hayatımı sürdürdüğüm dünyamı benim için yararlı kıl. Dönüp varacağım yer olan ahiret hayatımın her bakımdan güzel olmasını nasip et. Hayırlı Cumalar.

Türkiye Kart uygulamaya geçti! Yaşam Sivas Katliamı'nın 3 sanığının yargılandığı davada karar Gündem Çöp poşetli giydi podyuma çıktı Dünya İstanbul Havalimanı'nda nefes kesen tatbikat Yaşam