En güzel resimli cuma mesajları || Ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, anlamlı, farklı, uzun ve kısa, en yeni cuma mesajları

Hayırlı Cumalar! Bir mübarek cuma gününe daha eriştik. Haftalık bayramımız olan cuma gününde anneye, babaya, aileye, sevgiliye, eşe, dosta, tüm sevdiklerimize "Cumamız mübarek olsun" demek için cuma mesajları arayışı başladı. Haberimizde en güzel, en farklı resimli cuma mesajları topladık. İşte ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, anlamlı ve en yeni cuma mesajları 2023...

Abone ol

Cuma mesajları, mübarek günde en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Cuma günleri, selamlaşmak, hayırlı cumalar dilemek, cuma gününün önemini anlatmak isteyenler, birbirlerine cuma mesajları gönderiyor. Twitter, Instagram, Facebook, WhatsApp ve diğer sosyal medya uygulamalarında paylaşmanız için en güzel, en farklı, en yeni resimli cuma mesajları hazırladık. İşte kısa, uzun, ayetli, hadisli, dualı, bayraklı, anlamlı ve en yeni cuma mesajları 2023...

CUMA MESAJLARI 2023

Rabbim, sevginle dopdolu yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.

Rabbim! Bizleri yüreği paslanmış, adını anmayı unutmuş insanlarla karşılaştırma! Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile. Mutlu Cumalar…

Ümmetin, milletin Cuma’sı hayırlara vesile olsun. Allah, namaz ve dualarımızı yüce katında makbul kılsın. Hasta kullarına şifa buyursun. Zordaki kullarını selâmete ulaştırsın. Bizi görünür, görünmez her sıkıntıdan kurtarsın ve korusun. Hayırlı Cumalar.

Ey nefsim şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim sen huzura er, ben imanla öleyim. Hayırlı Cumalar.

Ey Allah’ım aklımızı senin yolunda, nefsimize ve şeytana mağlup etme… Kalplerimizi İslam nuruyla bertaraf et ve günahlarımızı bağışla… Amin! Hayırlı Cumalar.

Gönlümüzden geçenler ömrümüze yazılsın. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir hayat dilerim. Kurumuş kütüğe bile nice çiçekler bahşeden Yüce Rabbim! Kuruyan yüreklerimizi de rahmet yağmurlarınla yeşert. Hayırlı Cumalar.

“Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl.” Amin! Hayırlı Cumalar.

Allah’ım gecemizi sehere; seherimizi secdeye; secdemizi de sana ulaştır. Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım! Aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Amin! Cumanız mübarek olsun.

Allah’ım! Akşama ulaştığımız gibi sabaha, sabah ulaştığımız gibi de akşama ulaşmayı nasip eyle.

Sağlımızı koru ve hastalara şifa ver. Hayırlı Cumalar.

Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz. Her şey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin! Hayırlı Cumalar dilerim.

Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve doğrularla beraber olun. [Tevbe-119] Hayırlı Cumalar!

Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, semada açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda birleşmek arzusuyla Hayırlı Cumalar.

Bir yere bir kere gidersin, İkincisinde utanırsın… Ama Rabbine her gün gidersin doyamazsın… Hayırlı Cumalar Dostlar…

Rabbim nesillerinizi zulme dur demek, zalime adaletin kudretini göstermek için hükümdar eylesin Cumamız Mübarek Olsun.

Kalbinizden geçenler yaşamınıza yazılsın. Herkese içindeki iyilik kadar iyi bir yaşam dilerim.

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlamın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

Düğünde gizlice içki içen çocuk ayakta duramadı! Yaşam 2030'a kadar yılda 560 doğal afet bekleniyor Yaşam 2024 hac kuraları sonuçları e-devletten nasıl öğrenilir? Yaşam Atatürk'e benziyor diye milyonluk oldu! Yaşam