CHP'li vatandaş depremzede oyları üzerinden algı yaptı, depremzededen ders niteliğinde cevap geldi

14 Mayıs seçimlerinin ardından faturayı depremzedelere kesen CHP'liler skandal söylemlerini sürdürüyor. Son olarak bir sokak röportajında konuşan CHP'li bir vatandaş, "Adıyaman tarafları düşünsün, biz onlar için uğraştık, istemediler" diyerek depremzedelerin oyları üzerinden propaganda yaparken depremzede bir vatandaştan ders niteliğinde cevap geldi. Depremzede vatandaş, "Depremi Adıyaman'da yaşadım. Devlet hiçbir şeyimizi eksik etmedi. Kalıcı konutlar 3. kata yükseldi. 6-7 ayda bitecek" dedi.

Abone ol

14 Mayıs seçimlerinin ardından yenilginin faturasını deprem bölgesinden gelen oylara çıkaran CHP'liler söylemlerine bugün de devam ediyor.

Depremzedeler üzerinden algı oluşturmaya çalışan ve oraya yapılan yardımların 'boşa yapılmış yardımlar' olduğu şeklinde söylemlerde bulunan CHP seçmenine tepkiyle karşılanmıştı.

CHP seçmeni, seçilerin üzerinden yaklaşık bir ay geçmesine rağmen sokakta hala bu tür konuşmalar yapabiliyor.

"ADIYAMAN TARAFLARI DÜŞÜNSÜN"

Son olarak bir sokak röportajında konuşan CHP'li bir vatandaş, "Aşağı tabakada olanlar düşünsün. Adıyaman tarafları düşünsün, biz onlar için uğraştık, istemediler. Biz hayatımızdan memnunuz" ifadelerini kullandı.

"DEVLET HER ŞEYİMİZİ TEDARİK EDİYOR"

Bu sözler sonrası mikrofona konuşan Adıyamanlı bir depremzededen ise çarpıcı ifadeler geldi. Depremi Adıyaman'da yaşayan afetzede "Şu an devlet her şeyimizi tedarik ediyor. Bin metrekare market var. Her şeyi bedava alabiliyoruz. Devlet karşılıyor. 3 öğün yemek veriyorlar" dedi.

"DEPREM KONUTLARI 6 AYDA BİTECEK"

İnşası devam eden konutlar hakkında bilgi veren vatandaş, "Adıyaman'da kalıcı konutlar 3. kata çıkmış. Bir sene dediler ama gidin bakın bitmek üzere. 6 ayda teslim edecekler ve içini dayayıp döşeyip teslim edecekler. Konteyner kentlerde de aynı şekilde. Şu an konteyner kentlerin içinde çamaşır, bulaşık makinesi var. Televizyon var" dedi.

Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Bayram ne zaman bitiyor? Yaşam Hayırlı Cumalar mesajı: Resimli, kısa, uzun cuma mesajları Yaşam Zabıtadan kaçtı, başkana yakalandı Yaşam Cuma namazı saat kaçta? 23 Haziran Diyanete göre il il cuma namazı saatleri Yaşam