Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum depremzedelere konutları için tarih verdi! 15 blokta 360 dairenin kaba inşaatı tamamlanacak

Devlet, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler nedeniyle milyonlarca insanın konut sıkıntısı için tüm imkanlarını seferber etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kurban Bayramı'na 15 blokta 360 dairenin kaba inşaatını tamamlamış olacağız.” dedi.

Abone ol

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, “asrın felaketi” 6 Şubat depremlerinin en çok hissedildiği merkezlerden olan Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapımına başlanan deprem konutlarının tamamlanmakta olduğunu bir video çalışmasıyla duyurdu.

“Yükselen Anadolu” vizyonu ekseninde, şehirlerin afetlere karşı dirençli hale getirildiğinin ifade edildiği video paylaşımında, İslahiye’de yapımına başlanan deprem konutlarının hızla tamamlandığı belirtildi.

Resmî sosyal medya hesabından videoyu paylaşan ve sürdürülen çalışmalara dair açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Deprem bölgesindeki şantiyelerimizde çalışmalar tam gaz. İslahiye’deki afet konutlarımızın çatısı göründü. Kurban Bayramı'na 15 blokta 360 dairenin kaba inşaatını tamamlamış olacağız.” dedi.

Eskişehirspor taraftarından yerli ve milli otomobil Togg'a çirkin saldırı! SEÇİM 2023 19 Mayıs Cuma eczaneler, bankalar, noter, kargolar açık mı? Yaşam Deprem bilimcisi Prof. Dr. Naci Görür İstanbul depremi için tarih verdi! Yaşam Ankara’da fırtına çatıları uçurdu Yaşam