Çeşme'de fiyatı ile görenleri şoke eden tuvaletin işletmecisinden açıklama geldi! Meğer amaç zaten...

Tatil döneminin açılmasıyla tatil beldelerinin ve işletmelerin fiyatları yeniden gündem oldu. Vatandaşın cüzdanını boşaltan fiyatlar arasında en çok dikkat çekeni ise tuvalete giriş fiyatını 50 TL olarak belirleyen Çeşme'deki işletme oldu. Pahalılığı ile gündeme gelen tuvaletin işletmecisi, fiyatı vatandaşların kullanmaması için artırdıklarını söyleyerek "Rahat ettik" dedi.

Abone ol

Yaz sezonu ile yılın yorgunluğunu atmak isteyenler tatil beldelerine kaçtı. Vatandaşların kendilerini deniz kenarlarına atması ile, turizm bölgelerindeki fahiş fiyatlar da tekrardan gündem oldu.

En çok tercih edilen yerlerden biri olan İzmir Çeşme'de çekilen bir görüntü ise sosyal medyayı derinden sarstı. Lahmacunundan hamburgerine görülen fahiş fiyatların tuvaletleri de etkilemesi vatandaşları şoke etti.

Tatil yapmak için Çeşme'ye giden bir vatandaşın fotoğrafladığı giriş ücreti 50 TL olan tuvalet, görenleri şoke etti.

"ARTIRDIK RAHAT ETTİK"

Sosyal medyada gerek tepki toplayan gerekse esprilere konu olan tuvaletin işletmecisinden açıklama geldi.

İşletmeci, tuvaleti vatandaşların kullanmaması için böyle bir fiyat belirlediklerini ve bu sayede rahat ettiklerini dile getirdi.

Son dakika! Elazığ'da 4,1 büyüklüğünde deprem Yaşam BAYRAM MESAJLARI 2023: Ayetli, hadisli, kısa, öz, resimli Kurban Bayramı mesajları Yaşam Ordu'da bayram namazı saat kaçta? Yaşam Ankara'da bayram namazı saat kaçta? Yaşam