Bursa'da otobüse binen çarşaflı kadına başka bir kadından tepki: Çarşafın bana temas ediyor tiksiniyorum

Bursa'da meydana gelen olayda, otobüse binen bir çarşaflı kadının başka bir kadına temas etmesi sonucu ortalık karıştı. Kadın, kendisine değen çarşaflı kadına " Çarşafın bana temas ediyor. Tiksiniyorum" diyerek tepki gösterdi. Bu tepkinin ardından otobüstekiler de bağıran kadına oldukça sert tepki gösterdi. İşte o anlar...

Abone ol

Bursa'da toplu taşıma aracına binen bir kadın, başka bir çarşaflı kadının kendisine değmesi sonucu 'Tiksiniyorum' diye bağırdı. Bunun üzerine otobüstekiler kadına oldukça sert tepki gösterdi.

İddialara göre, Bursa'da otobüse binen çarşaflı kadının elbisesi başka bir kadına değdi.

Bunun üzerine şahıs, "Çarşafın bana temas ediyor. Tiksiniyorum" diyerek çarşaflı kadına bağırdı.

Çarşaflı kadına yapılan bu saygısızlığa otobüstekiler sessiz kalmadı. Otobüsteki bazı kişiler, çarşaflı kadının giyimine tepki gösteren kadından saygı göstermesini ve özür dilemesini istedi.

Sesler gitgide yükselirken, otobüstekiler "Terbiyesiz ahlaksız in aşağı', 'Tiksiniyorsan otobüse değil taksiye bin git', 'Çıplak olunca sesiniz çıkmıyor' ifadeleriyle kadını sert bir dille uyardı.

Çarşaflı kadını hedef alan şahıs bir süre sonra otobüsten inmek zorunda kaldı.

Yaşananlar ise bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Datça'ya enerji yetmiyor! Yaşam Hatay ve İzmir'in ardından Bolu’da orman yangını! Yaşam Kuzey Kıbrıs'ta belirli saatlerde çalışmak yasaklandı Dünya Thodex vurguncusu Faruk Özer hakkında karar verildi! Yaşam