'Bursa Cumhuriyet'in 100. Yılını Adımlıyor Ödül Töreni'nde Haberet.com'a başarı ödülü

Bursa Cumhuriyet'in 100. Yılını Adımlıyor Ödül Töreni'nde 'Yılın Televizyon Haberleri' kategorisinde başarı ödülü Haberet.com ve Haber Global'de 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına layık görüldü. Buket Aydın, "Haberet olarak aldığımız ödül de 'Yüz Yüze' programı için aldığımız ödül de gerçekten çok değerli bizim için. Hem Haberet hem de Haber Global ekibine çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi geceler diliyorum." dedi.

Abone ol

Bursa Cumhuriyet'in 100. Yılını Adımlıyor Ödül Töreni'nde 'Yılın Televizyon Haberleri' kategorisinde başarı ödülü Haberet.com ve Haber Global'de 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programına layık görüldü.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Haber Global'de yayınlanan 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programı nedeniyle törene katılamadı ancak mesajını Haberet Şef Editörü Bahadır Çolak ile iletti.

BUKET AYDIN: BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Buket Aydın'ın mesajında "Bugün bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum. Yüz Yüze programında olacağım için katılamadım. Haberet olarak aldığımız ödül de 'Yüz Yüze' programı için aldığımız ödül de gerçekten çok değerli bizim için. Hem Haberet hem de Haber Global ekibine çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi geceler diliyorum." ifadeleri yer aldı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın

'YILIN DİKKAT ÇEKEN HABER SİTESİ' ÖDÜLÜ

Haberet, daha önce Türkiye 100. yıl etkinlikleri kapsamında Luna Medya ve Ratel Medya organizatörlüğünde Ocakçı Holding’in ana sponsorluğu ve Wood World Ahşap katkılarıyla 100. Yıl Marka Ödülleri töreninde 'Yılın Dikkat Çeken Haber Sitesi' ödülü almıştı.

Metrobüse sapıklık yaptı Yaşam Okula bağışlanan bilgisayarları satıp bahis oynayan müdüre inceleme Yaşam Salavat nedir, nasıl söylenir? En doğru salavat nasıl getirilir? Yaşam Bahçeli'den Müge Anlı'ya destek Yaşam