Bolu Dağı'nda trafik neredeyse durdu! TIR sürücüsü isyanda: Yürüyerek daha hızlı gidiyorum

TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde yapılan bakım çalışması nedeniyle şoförlerin yönlendirildiği D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde trafik durma seviyesine geldi. Aracından inerek trafiğin durduğu bölgede yürümeye başlayan tır sürücüsü, "3 saat oldu. Yürüyerek gidiyorum artık. Çift şoför çalışıyoruz. Araçtan indim yürüyorum. Daha hızlı gidiyorum" diye konuştu.

Abone ol

Türkiye'nin en kritik geçiş yollarından biri olan TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde 9 Kasım’a kadar devam edecek olan çalışmalar sürüyor.

Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasında (Bolu Tüneli dahil) kalan 23 kilometrelik bölgesinde, tünel portallerinin çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılması ve 3 viyadükte 5 derz değişimi yapılacak.

YOĞUNLUK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Ankara istikametindeki trafik, D-100 kara yolu üzerinden sağlanıyor. Bolu Dağı’nın dik rampalarında arıza yapan araçlar sebebiyle trafiğin Ankara istikameti zaman zaman durma noktasına geldi. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu Bolu Dağı dron ile havadan görüntülendi.

"YÜRÜYEREK DAHA HIZLI GİDİYORUM"

Sakarya’dan Adana’ya giden 2 şoförlü tırın sürücüsü Baki Aktaş, trafiğin durduğu anlarda araçtan indi. Aracından inerek yolda yürüyen Aktaş, "3 saat oldu. Yürüyerek gidiyorum artık. Çift şoför çalışıyoruz. Araçtan indim yürüyorum. Daha hızlı gidiyorum” dedi.

Ankara istikametinde Bolu Dağı'nın dik yokuşlarında trafik sıklıkla durma noktasına geliyor.

Mezar manzarası için birbirlerine girdiler! 1 kişi fenalaştı Yaşam Kalem Suresi Arapça okunuşu, Türkçe meali, fazileti ve tefsiri Yaşam Ezan sesinden rahatsız olup hocaya bağırdı! Yaşam 16 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon Yaşam