Bisiklete ters binip süren adam: Nasrettin Hoca’dan ilham aldım

Bursa'da bir kişi, akan trafikte bisikletine ters binip yolculuk yaptı. O anlar sosyal medyada viral olunca Yusuf Güner, konuya ilişkin açıklama yaptı. Nasrettin Hoca’dan ilham aldığını söyleyen Güler, “6 yaşımda bisikleti ters sürmeyi öğrendim. İlham kaynağım Nasrettin Hoca oldu” dedi.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde bisiklete ters binip süren kişinin videosu sosyal medyada viral olmuştu. Yusuf Güler, Nasrettin Hocayı örnek aldığını söyleyerek, bisiklete neden ters binip yolculuk yaptığını da açıkladı. Hayatındaki birçok şeyin ters gittiğini söyleyen Güler, “Madem her işim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin” şeklinde konuştu.

“İLHAM KAYNAĞIM NASRETTİN HOCA OLDU”

Çocukluğunda Türk mizah ustası Nasrettin Hoca’nın eşeğe ters binme hikayesinden esinlenerek bisiklete ters binmeye başladığını söyleyen Güler, “Bisiklet sürmeyi 5 yaşında kuzenimin bisikletiyle öğrendim. 6 yaşımda da Nasrettin Hoca’nın eşeğe ters binme hikâyesi gözümün önünde canlandığı için acaba ben de ters sürebilir miyim diye düşündüm. 6 yaşımda da bisikleti ters sürmeyi öğrendim. İlham kaynağım Nasrettin Hoca oldu” şeklinde konuştu.

“HAYATIMDA DA HER ŞEY TERS GİTTİ”

Bisikletini ters sürerek dikkat çekmek istediğini ifade eden Güler, “Hayata dair yaşamış olduğum olumsuzluklar, hayatımda her şeyin ters gitmesi, hiçbir işimin rast gitmemesi benim bu şekilde farkındalık hareketi başlatmama sebep oldu. Madem benim bisikleti ters sürebilme yeteneğim var, bundan sonra bisikleti ters süreceğim dedim. Madem her işim ters gidiyor, bisikletim de ters gitsin” şeklinde konuştu.

Atatürk'ün fotoğrafını yakan öğrencilere gözaltı Gündem Ailesini kaybeden muhabir işinin başına döndü Yaşam Öğrencilerden Cumhuriyet! Atatürk'ün imzasıyla... Yaşam Cuma namazı saat kaçta? 27 Ekim 2023 Diyanet il il Cuma namazı saatleri Yaşam