Bir baba, çocuklarına Sagopa Kajmer dinlettiği anları paylaştı: Sagopa'dan yorum geldi

TikTok'ta "mustafakok89" kullancı adıyla paylaşımlar yapan içerik üreticisi bir baba, erkek ve kız çocuğuna Sagopa Kajmer'i dinlettiği anları takipçilerinin beğenisine sundu. Gönderiye Sagopa'dan yorum geldi.

Abone ol

TikTok'ta "mustafakok89" kullanıcı adıyla içerikler üreten bir baba, ailesiyle birlikte yaşadığı eğlenceli anları kullanıcıların beğenisine sunuyor. Platformda 69 bin takipçisi bulunan Kök, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla yüzleri güldürdü. 

Sagopa Kajmer'in Defkhan ile düet yaparak çıkardığı "Onlarla Konuşuyorum" isimli şarkıyı araba içerisinde çocuklarıyla beraber söylediği anları paylaşan Kök, gönderiye "Sagopa Kajmer çocuklara nasıl aşılanır" başlığını attı.

Onlarla Konuşuyorum afişi

SAGOPA'DAN YORUM GELDİ

1.1 milyon izlenen ve 87 bin beğeni alan gönderiye birçok pozitif yorum geldi. Sagopa Kajmer de bu videoya kayıtsız kalamayıp "Sevgiler" mesajını verdi.

Sagopa'nın yorumu
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Yaşam Kılıçdaroğlu'nu zor sorulardan Şero da kaçıramadı Yaşam Ege gece 02.49'da depremle uyandı! Yaşam İstanbul'daki yangın yerleşim yerlerine ilerliyor Yaşam