Bir aile yok oldu... 17 yaşındaki Büşra Cinbe de hayatını kaybetti

Sinop'ta 31 Temmuz Pazartesi günü Heyamola Sahili'nde denize giren Cinbe ailesinin 4 ferdi de boğulma tehlikesi geçirdi. Olay sonrası hastaneye kaldırılan aileden önce baba, sonra anne ve bir kızı hayatını kaybetti. Ailenin sağ kalan son kızı da bugün hayatını kaybetti.

Abone ol

Sinop’ta 31 Temmuz Pazartesi günü Heyamola Sahili'nde boğulma tehlikesi geçiren Cinbe ailesinden bir kötü haber daha geldi.

Olay, 31 Temmuz'da Çiftlik Sahili mevkisinde meydana geldi Şaban Cinbe (45), eşi Aynur Cinbe (40), kızları Gamze Cinbe (15) ve Büşra Cinbe serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

İnşaat ustası Şaban Cinbe, eşi Aynur Cinbe ve kızı Gamze Cinbe, ekipler tarafından denizden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak Cinbe çifti ve kızları Gamze hayatlarını kaybetti.

BİR ACI HABER DAHA

Büşra Cinbe ise yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Büşra Cinbe de bugün yaşamını yitirdi.

Genç kadın erkek arkadaşını bakın nasıl takip ediyormuş? Yaşam Hulahoop çevirerek köylülerin hakkını savundu! Yaşam Nazara karşı hangi dualar, sureler okunmalı? İşte en etkili dualar Yaşam Dindar Müslüman araştırması sonuçlandı Yaşam