Berat Kandili'ne özel yazılı ve resimli kandil mesajları - Ayetli, hadisli, dualı, en güzel, en yeni kandil mesajları (Resimli Berat Kandili mesajları)

Berat Kandili mesajları 2024... Ramazan ayının habercisi sayılan Berat Kandili, 24 Şubat Cumartesi gecesi idrak edilecek. Af ve arınma gecesi olan Berat Kandili için kandil mesajları araştırılıyor. Sizler için hazırladığımız Berat Kandili mesajları ile sevdiklerinizin kandilini tebrik edebilirsiniz. Resimli Berat Kandili mesajları içinden seçtiklerinizi de sosyal medyada paylaşabilirsiniz. İşte Berat Gecesi mesajları, resimli Berat Kandili mesajları, en yeni kandil mesajları...

Abone ol

Berat Kandili mesajları sizler için haberimizde. Bu gece idrak edilecek Berat Kandili için özel olarak hazırlanmış yazılı ve resimli mesajları sevdiklerinize gönderebilir, onları mutlu edebilirsiniz. Annenize, babanıza, eşinize, dostunuza göndermek için aradığınız Berat Kandili mesajları sizler için hazırladık. Resimli Berat Kandili mesajları ile Facebook, Instagram, Twitter hesaplarınızdan bugünün anlamını, önemini belirten, sevincini anlatan paylaşımlarda bulunabilirsiniz. İşte güncel, anlamlı, kısa Berat Kandili mesajları ile resimli kandil mesajları 2024...

EN GÜZEL BERAT KANDİL MESAJLARI 2024

* Bir gün bize de günahlarımıza ağlama şerefi nasip et Rabbim, nasip et ki ahirette sana sunacak bir şeyimiz olsun. Berat geceniz mübarek olsun.

* Kalbini Allah’a bırakan sükunete erişir. Ama kalbini insanlara bırakan hep sıkıntı, hep kaygılıdır. Berat kandiliniz en içten dileklerimle kutluyorum.

* Ey Allah'ım bana verdiğin şeyin sonunda senin rızan ve cennetin olsun. Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Sen doğru yolda ol Allah seni utandırmayacaktır. Berat geceniz hayırlara vesile olsun.

* Ey Ademoğulları kalkınız insanları yakmak için hazırlanmış olan cehennem ateşini namaz kılarak söndürünüz. Berat kandiliniz hayırlı olsun.

* İçiniz mi sıkılıyor? Sadece şunu hatırlayın. Cennet’e attığınız ilk adımda üzüldüğünüz her şeyi unutacaksınız. (Hz Ömer) Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Allah’ın en çok seni sevdiği yerdir namaz. En çok sevilen yerde buluşmak dileğiyle berat kandiliniz güzellikler dolu olsun.

* Ey yolcu aklını başını al. Vakit geçti ömür güneşi batmaya yaklaştı beratı kurtuluş bil. Berat kandiliniz hayırlı olsun.

* Alnı yere değmeyenlerin gönlü nura ermez mutluluğa doğru il adım. Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Şu cihanda Allah’ın yaratmadığı bir mahluk var mıdır? Onu inkar eden dil dudak olamaz. Berat kandiliniz mübarek olsun.

* ”Beni anmak için namaz kıl” (Taha Suresi 14 ayet) Hayırlı berat kandiller dilerim.

* Her kul öldüğü hal üzere dirilir. Berat kandil geceniz nurlu olsun.

* Gün misafirinizdir Ona iyi davranın ki gidince iyiliğinizden bahsetsin. Berat kandiliniz hayırlara vesile olsun.

* Ey Allah'ım bize sözümüzden dönmeyeceğimiz bir tövbe nasip et. Hayırlı berat kandiliniz olsun

* Hidayet veren Allah’ın yardımı olmadan dünyada hiç kimse doğru yolu bulamaz. Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Umutsuzluk yok! Gün gelir gül de açar bülbül de öter. Berat kandil geceniz hayırlı olsun.

* Dikkatli bakıldığında görülecektir ki, Allah’ın affediciliği insanların günahlarından fazladır. Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Allah kerimdir, elbette kulunu mahrum eylemez. İnsanlar Allah diyerek isteklerine ulaşırlar. Berat kandiliniz hayırlı olsun.

* Yıkılmış duyguları ayağa kaldıran bir duygudur La ilahe İllallah Berat kandiliniz nurlu olsun.

* Bugün amel işleme günüdür hesap yoktur. Yarın ise hesap vardır amel işleme imkanı yoktur. Berat kandiliniz kutlu ve mübarek olsun.

* Ömür sermayeni nerelerde tükettin diye mahşer günü önüne defterini koyarlar. Berat kandiliniz mübarek olsun

* Üç aylar ismiyle şöhret bulan, kalplerimizin ve gönüllerimizin manevi doyum mevsimi olan Recep, Şaban ve Ramazan ayları, tüm İslam âlemine hayır ve bereket getirmesi dileğiyle. Berat Kandilin mübarek olsun…

* Bu gece Cenab-ı Hakkın, kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun!

* Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal Berat kandilinde dualarımızdan insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla güç, iman vermesi için yakaralım. Sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de yardım dileyelim. Dualarınızın kabul olması dileğiyle Berat Kandiliniz mübarek olsun…

* Kalpler vardır, sevgiyi yaşatmak için, İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır beraberce kutlamak için… berat geceniz mübarek olsun.

* Şeamet dini, gayret dini ancak Müslümanlıktır. Hakiki Müslümanlık en büyük kahramanlıktır” Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Berat kandiliniz hayırlara vesile olsun.

* Allah size sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Berat kandiliniz mübarek olsun…

* Aklını al başına gafil olma. Bu 2 kapılı handır. Gelen gider giden gelmez. Kimse kalmaz dünyada. Allah herkesi affede. Berat kandili mübarek ola…

* Berat Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Berat Gecesi, Allah’ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun…

* Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Berat Kandiliniz kutlu olsun.

* Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül günesiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Berat Kandiliniz kutlu olsun…

* Kınamayın kınadığınız şeyleri yaşamadan ölmezsiniz. HZ. Muhammed. Berat Kandiliniz Kutlu, dualarınız kabul olsun inşallah.

* Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

* Allah’ın adıyla başladığınız her işinizde başarılar dilerim. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

* Bu gece beraat kandili.. Günahtan kurtuluş gecesi.. Haydi dua edelim.. Temizlensin günah defterleri.. İyi kandiller..

* Ya Rabbim sen biz kullarının dualarını kabul, hakkımızda hayırlısını nasip eyle… Âmin. Berat kandiliniz mübarek olsun.

* Berat Kandili, nefis ve şeytana ve onların hilelerine karşı her zaman uyanık olmayı hatırlatır. Kandiliniz mübarek olsun.

Gezeravcı uzaydaki en tehlikeli anısını anlattı Yaşam Dünyanın En İyi Dans Eden Ülkesi Hangisi? Yaşam Yol çalışması yapan ekibin önüne çığ düştü Yaşam Alper Gezeravcı'nın ailesi gurur dolu Yaşam