BAYRAM MESAJLARI 2023: Ayetli, hadisli, kısa, öz, resimli Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı heyecanı yaşanıyor. Bayram mesajları, bayram namazı ve bayramlaşma gibi bugünün olmazsa olmazlarındandır. Bayramda sevdiklerine "Bayramınız Mübarek Olsun", "Hayırlı Bayramlar" demek için birbirinden güzel bayram mesajları var. Kurban Bayramı için resimli, farklı, kısa ve öz, anlamlı bayram mesajları 2023 derlemesi hazırladık.

Abone ol

Kurban Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Sevdiklerinize daha sıcak bir şekilde dilek dilemek istiyorsanız, Kurban Bayramı mesajları derlememize göz atabilirsiniz. En güzel bayram mesajları ile bayram sevincini kat kat artıracaktır. İşte sevdiklerinize gönderebileceğiniz 2023 Kurban Bayramı mesajları...

2023 BAYRAM MESAJLARI

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Bu Bayram ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dileriz.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Dilerim ki her anın şu an bu bayram mesajını okurken ki sevincin gibi sevinçli olur. Kurban Bayramın kutlu olsun

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun, acılar unutulsun, dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

İslam'ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

En güzel anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek bayramınızı kutlarız.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah'a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Bayramınız mübarek olsun!

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Mübarek Kurban Bayramının sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun Bayram bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

Mübarek Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

Küslerin barıştığı bu bayramda mutluluk hep sizinle olsun. İyi bayramlar.

Kurban Bayramı bereketi, birliği ve özlemi temsil eder. Dualarınız kabul olsun.

Bu güzel ayın mübarek günleri, herkese mutluluk getirsin. Huzur dolu bayramlar.

Kurban Bayramını sevdiklerinizle birlikte sağlıkla geçirmeniz dileğiyle.

Kurban Bayramı bereketi ve bolluğuyla gelsin. Hayırlı bayramlar.

Tüm yüreklerin sevinçle dolduğu güzel bayramlar geçirmek dileğiyle.

Bir kucak sevgi aradaki bağları güçlendirir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Ordu'da bayram namazı saat kaçta? Yaşam Ankara'da bayram namazı saat kaçta? Yaşam Niğde'de bayram namazı saat kaçta? Yaşam Nevşehir'de bayram namazı saat kaçta? Yaşam