Bakımsızlıktan ölen 6 yaşındaki Elif'in bulunduğu ev incelenecek! 3 kişi tutuklu

Eskişehir'de bakımsızlıktan hayatını kaybeden 6 yaşındaki Nur Elif T'nin ölümüyle ilgili tutuklanan babaannesi, halası ve amcasının yargılandığı davada, küçük kızın hayatını kaybettiği evde yeniden detaylı inceleme yapılmasına karar verildi.

Abone ol
  • 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, sanıklardan amca Sezer T. ve hala Deniz T. ile taraf avukatları katıldı. Babaanne Cihangül K. ise cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla savunmasını yaptı.
  • Sanık Sezer T. savunmasında, suçsuz olduğunu iddia ederek, "Yeğenlerim her verdikleri ifadelerde farklı şeyler söylemişler. Hiçbiri birbirini tutmuyor. Benim bu olayla ilgim yok." dedi.
  • Cihangül K. de hakkındaki suçlamayı reddederek, "Çocuklara ben bakmıyordum, olayın benimle bir alakası yok. Eski eşime nafaka davası açtığım için bana iftira atıyor. Torunumun öldüğünü bile sonradan öğrendim. Ben o evde kalmıyordum, çocuklarla ilgili bir sorumluluğum da yoktu. Uzun süredir tutukluyum, tahliyemi istiyorum." diye konuştu.
  • Deniz T. ise çocuklara eziyet ettiği iddiasının doğru olmadığını savunarak, "Ben suçsuzum, uzun süredir tutukluyum. Tahliyemi talep ediyorum." ifadesini kullandı.
  • Çocuğun yaşamını yitirdiği Tepebaşı ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'ndeki halası Deniz T'ye ait ev ile çevresinin yeniden detaylı şekilde incelenmesine ve sanıkların tutukluluğunun devamına hükmeden mahkeme heyeti, duruşmayı 12 Mart'a erteledi.
Bolu Dağı sise esir! Görüş mesafesi 20 metreye indi Yaşam Bodrum uçağındaki sarhoş kadın ortalığı birbirine kattı 3. Sayfa Araç plakalarında karekod dönemi! Cezası 32 bin 170 TL Yaşam Cumhurbaşkanı Erdoğan 9. kez dede oldu Yaşam