Bağcılar'da halı saha maçı sonrası kan aktı! Tartışma çıktı silahını ateşledi

İstanbul Bağcılar'da halı saha maçı sonrası gençler arasında tartışma çıktı. Soyunma odasındaki sözlü tartışmada çıkan silah olayın büyümesine neden oldu. Şüpheli silahını ateşledi, biri başından biri de baldırından olmak üzere 2 kişi vuruldu. Ahmet H. Y. isimli gencin de olayın şokuyla dili tutuldu.

Abone ol

Bağcılar’da halı saha maçı sonrası çıkan sözlü tartışmada bir kişinin silahla ateş etmesi sonucu, Mücahit C. başından, Batuhan Y. B. ise baldırına isabet kurşunlarla yaralandı. Olay anında şoke olan Ahmet H. Y. isimli şahısın ise dili tutuldu.

Silahlı kavga sonrası saldırganlar kayıplara karışırken soyunma koridorundaki silahlı kavga anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Bağcılar Güneşli Mahallesi 1245 Sokak üzerinde bulunan halı sahada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle halı saha maçı yapan iki grup arasında sözlü tartışma yaşandı.

BAŞINDAN VURULAN KİŞİ YOĞUN BAKIMDA

Polis ekipleri halı saha çevresinde geniş güvelik önlemi alırken yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Başına isabet eden kurşunla yaralanan Mücahit C. Yoğun bakıma alındığı ve durumunun ciddi olduğu öğrenilirken baldırına isabet kurşun isabet eden Batuhan Y. B.’nin ise durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olay anında şoka giren Ahmet H. Y. İsimli şahısın ise dilinin tutulduğu ve hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, halı saha ve soyunma odasında incelemelerde bulunurken olay sonrası kaçan saldırganları polis ekiplerinin kameralardan tespit ettiği ve ara çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

 

Tartışma anları anbean güvenlik kamerasında görüntülerde, soyunma odalarının olduğu koridorda bir grubun soyunma odasının kapısında tartışma yaşadığı ve bir kişinin silahla soyunma odasının içine ateş açtığı görülüyor.

Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Çınar ağacı arabalara hasar verdi Yaşam İBB Maltepe'de 17 çam ağacını söktü! Yaşam Anne bebekle ilgilenirken babanın hali tartışma konusu Yaşam Eşini kurtarmak için alevlerin içine daldı! Yaşam