Atatürk'e benzeyen kişiye canlı yayınına katılan vatandaşlar 1 milyon lira attı!

29 Ekim'de canlı yayın açan kişi, Atatürk'e benzediği için 2 saatte 1 milyon lira kazandı. TikTok'ta vatandaşlar tarafından hediye yağmuruna tutulan adama "Atam, ağlıyorum, aynısı" yorumları yapıldı.

Abone ol

Sosyal medya platformu TikTok'ta Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken oyuncu Serdar Görel 29 Ekim'de canlı yayın açtı.. Görel'e yaptığı yayında takipçileri tarafından 1 milyon TL bağış geldi.

YORUMLAR DA DİKKAT ÇEKTİ

Yayın esnasında bağış kadar yayına yapılan yorumlarda gündem oldu. Yayına yapılan yorumlarda, "Atam, ağlıyorum, aynısı" yorumları yapıldı.

SERDAR GÖREL KİMDİR?

Bu sıralar Tiktok platformunda yayın açtığını gördüğümüz Görel, Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda oyunculuk yapan Görel, bir sürü projede Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdı. Rol aldığı projelerin içerisinde Savunma Sanayisinin Dehaları ve BÖRÜ'de var.

5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Yaşam Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak? Yaşam Türk bayrağını çöpten alıp evine asan işçiye hediye Yaşam Erkılınç: Deprem bölgesindeki basınımızı yalnız bırakmayacağız Gündem