Resimli Aşure Günü cuma mesajları | En güzel, en iyi, anlamlı Cuma mesajları ve Aşure Günü mesajları

Aşure Günü mesajları ve Cuma mesajları... Muharrem'in onuncu gün olan 28 Temmuz Cuma günü Aşure Günü olarak idrak edilecek. İki özel günün aynı güne gelmesi coşkuyla karşılanıyor. Gündüz cuma namazı için camileri dolduracak vatandaşlar, Aşure Günü ve Cuma mesajları araması yapmaya başladı. İşte en güzel, en yeni, anlamlı, resimli Aşure Günü cuma mesajları...

Abone ol

Aşure Günü ve Cuma günü, İslam aleminde iki önemli gün. 28 Temmuz Cuma günü hem Aşure günü hem cuma günü idrak edilecek. Birlikte kutlamanın sevinci içinde Aşure Günü mesajları ve Cuma mesajları araması yapılıyor. Sizler için sevdiklerinizle, sosyal medyada paylaşabileceğiniz en güzel, en yeni, en anlamlı, yazılı ve resimli Aşure Günü mesajları ve Cuma mesajları derlemesi hazırladık.

AŞURE GÜNÜ CUMA MESAJLARI

Aşure paylaşmaktır. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Kazanlar kaynasın, komşular unutulmasın. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

İşte “Aşure” geldi, dünyanın en lezzetli karışımı. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Cenab-ı Allah bizleri birlikten beraberlikten iyilikten güzellikten ayırmasın. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Aşure Günü’nün bereketi bizleri kuşatsın, Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Şehadetlerinin sene-i devriyesinde Hz. Hüseyin ve tüm Kerbela şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Muharrem Ayı’nın başlangıcında, mazlumun başı hakkı için, zalimin üzerine yürürken katledilen İmam Hüseyin’e ve Ehl-i Beytine selam ola. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Yas-ı Matem’de niyet eden, nefsini dara çeken tüm canların Hakk nezdinde oruçları kabul ola, Muharrem Ayı ülkemize ve tüm insanlığa huzur, adalet, barış ve bereket getire. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Orman yangınları ve salgın hastalıklarla mücadele ettiğimiz bu zor günlerde, Hicri yeni yılınız, Muharrem ayınız ve Aşure Gününüz mübarek, dualarımız kabul olsun. Allah milletimize sağlık, huzur ve afiyet içinde yaşamayı nasip etsin. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Aşure toplumu birbiriyle kucaklaştıran güzel bir gün. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Aşure gününüz mübarek , dualarınız kabul olsun. Rabbim aşure gününde tutulan oruçları kabul etsin. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Aşure gününüz mübarek olsun. Tuttuğunuz oruçlar ve dualarınız makbul ve kabul olsun. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Aşurede içe katılan kuru üzüm, incir, nar değil, sevgilerimizdir. En tatlı günler sizin olsun. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Rabbim bu mübarek günde affedilmemiş günahımızı bırakmasın. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Rahmet, mağfiret ve bereketin yağmur gibi yağdığı günlerden birine; mübarek Muharrem Ayı ve Aşure gününe erişmenin sevinci içerisinde sizin ve tüm sevdiklerinizin Aşure Günü ve Cuma mübarek olsun.

”Aşure günü, on Müslümana selam veren, bütün Müslümanlara selam vermiş gibi sevaba kavuşur.” Hadis-i Şerif Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Resulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) buyurdu ki: “Ramazan orucundan sonra en faziletli oruç Allah’ın ayı Muharrem orucudur” (Sahih-i Müslim). Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

“… Zira o aydaki bir günde Allah bir kavmin tövbesini kabul etmiş ve başka kavimlerin tövbesini de kabul edecektir.” (Sünen-i Tirmizi). Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

“Ey Âdemoğlu! Günahın, bulutlar kadar olsa da istiğfar ettiğin takdirde günahının çok oluşuna bakmam, affederim.” (Tirmizi, Deavât, 109) diyen Rabbimiz, bu gecede günahlarımızı affetsin, dualarımızı kabul etsin… Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Aşure Günümüz ve mübarek Muharrem ayı kutlu olsun, hayırlara vesile olsun inşallah. Hayırlı Cumalar

Sadece aşurelerin değil sevgilerin de paylaşıldığı bir gün olsun. Aşure günü kutlu olsun.. Hayırlı Cumalar

Aşure günü kutlu olsun milletimize ve tüm İslam alemine rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah. Hayırlı Cumalar

Aşure gününüz mübarek olsun dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun. Aşure Gününüz Mübarek Olsun… Hayırlı Cumalar

Allah Azze ve celle, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir. Dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun Hayırlı Cumalar

10 Muharrem Aşure günü kutlu olsun.Kerbelada şehadete yürüyen Hz. Hüseyin’e ve Ehl-i Beyt’e selam olsun. Aşure Günümüz ve Cumamız mübarek olsun.

Meteoroloji yeni hava tahmin raporunu açıkladı Yaşam Elindeki pankartıyla Ken'ini arıyor! Ukraynalı Barbie İstanbul sokaklarında Gündem Kavurucu sıcaklıklar Tokat'a uğramadı Yaşam Aşure Gününe denk gelen Cuma hutbesi yayınlandı mı, konusu nedir? Yaşam