Antalya Devlet Opera ve Balesi Yeni Sezonda 'Gala Konser' ile Başlıyor

Antalya DOB, yeni sezona 5 Ekim'de 'Gala Konser' ile merhaba diyor. Önemli eserler sanatseverlerle buluşacak.

Abone ol

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 2023-2024 sezonuna özel bir etkinlikle adım atıyor. Merakla beklenen "Gala Konser", sanatseverler için 5 Ekim'de Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik Detayları

Konsere saat 20.00'de başlayacak ve ünlü bestecilerin eserleri seslendirilecek. Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Wolfgang Amadeus Mozart ve Pietro Mascagni gibi isimlerin aryaları etkinlikte yer alacak.

Orkestra ve Solistler

Antalya DOB Orkestrası’nın maestro koltuğunda Orkestra Şefi Lorenzo Castriota Skanderbeg olacak. Konserde ayrıca başkemancı Elvan Şekercioğlu hazır bulunacak. Solist sanatçılar arasında soprano Sema Çavuşoğlu, Serap Demirhan, Nurdan Küçükekmekçi, mezzo soprano Medine Tuganova, tenor Devrim Demirel, Göksay Yaran, bariton Serhat Konukman ve bas sanatçılar Şafak Güç ile Engin Suna sanatseverlere unutulmaz bir performans sunmayı hedefliyor.

Bilet Bilgileri

Konsere katılmak isteyen sanatseverler, biletlerini Antalya DOB gişelerinden veya www.biletinial.com internet sitesinden temin edebilirler.

Yeni sezonun bu renkli açılış etkinliği, sanatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Beklenen etkinlik, sanatın ve müziğin buluşma noktası olacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), yeni sezon açılışında "Gala Konser" ile sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Bolu Dağı'nda Sağanak ve Sis Ulaşımı Zorlaştırıyor Gündem Aranan kedi balık pişirirken ayağına geldi Yaşam Bodrum'a Eş Yelken Direkli Star Clipper ile Ziyaret Gündem Güvenpark'ın yenilenme süreci tamamlandı Gündem