Aksaray-Ankara yolunda minibüsle kamyonet çarpıştı! Sıkışanlar operasyona kurtarıldı

Aksaray-Ankara kara yolunun 10. kilometresinde işçi servisi ile büyükbaş taşıyan kamyonet çarpıştı. Meydana gelen kazada 17 kişinin yaralandığı açıklandı. Servis minibüsünde sıkışan yaralıların ekiplerin çalışmasıyla çıkartıldığı belirtildi.

Abone ol

Saat 08.00'de sabahın ilk ışıklarının vurduğu Aksaray-Ankara kara yolunda trafik kazası meydana geldi. Aksaray'da işçi servisi ile büyükbaş taşıyan kamyonetin çarpıştığı kazada çok sayıda yaralı olduğu açıklandı.

MİNİBÜSE SIKIŞANLAR ÇIKARTILDI

Henüz sürücüleri belirlenemeyen, lokantada çalışan işçileri taşıyan 68 S 0432 plakalı minibüsle büyükbaş hayvan taşıyan 68 HL 950 plakalı kamyonet çarpıştı.

Her iki aracın şarampole devrildiği kazada, 17 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan yaralılar, ekipler tarafından çıkartıldı.

Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kamyonetin kasasındaki hayvanlardan bazılarının telef olduğu belirtildi.

Pratik İzmir bombası tarifi, yapılışı için gerekli malzemeler, püf noktası Yaşam Taha suresi Türkçe - Arapça okunuşu, meali, fazileti Yaşam Parti genel başkanı ve polis memurunun da içinde olduğu çete çökertildi Yaşam İzmir'de 'kimyasal atık' şüphesi Yaşam