Aile destek ödemesi yattı mı? Şubat aile destek ödemeleri ne zaman hesaba yatacak? Bakan'dan aile destek ödemesi açıklaması!

Aile destek ödemesi, programdan faydalanan ailelerden tarafından sorgulanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal medya hesabından Şubat 2024 aile destek ödemesiyle ilgili açıklama yapıldı. Peki, şubat ayı aile destek ödemesi ne zaman hesaba yatacak? Aile destek ödemesine zam geldi mi? İşte detaylar...

Abone ol

Aile destek ödemesi hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama geldi. Şubat ayı ile birlikte Aile Destek Ödemesi zamlandı mı, ne kadar oldu sorgulanıyordu. Peki, Aile Destek Ödemesi hesaplara yattı mı, nasıl öğrenilir?

AİLE DESTEK ÖDEMESİ HESAPLARA YATTI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında bu ay ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar lira ödeme yapacaklarını bildirdi. 

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere her ay düzenli destek sağladıklarına işaret eden Göktaş, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara yatırıyoruz. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi hanelerimize bu ay 4 milyar lira ödeme yapacağız." ifadesini kullandı.

Aile Destek Ödemesi e-devletten kolayca sorgulanabiliyor. TC kimlik numarası ve şifre ile aşağıdaki bağlantıdan Aile Destek Ödemesi sorgulaması yapabilirsiniz.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR, ZAM GELDİ Mİ?

Bakanlıktan aile destek ödemesinin yapılacağına dair açıklama yapıldı. Fakat zam yapıldığına dair bir bilgi verilmedi. Resmi bir açıklama gelmesi halinde haberimizde yer vereceğiz. 

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre aylık destek tutarı (TL)

450 TL ve altı - 1.250

450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı 1.100

911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı 950

1372,30 TL üzeri ─ 3.800,78 TL’den az 850

Türkiye'nin yaşlı nüfusu artıyor Gündem Bakan Güler'in acı günü Yaşam AK Parti Kırşehir Belediye Başkan adayı Osman Arslan kimdir? Yaşam Konya'da bir garip kuzu Gündem