Mart 2024 Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? Zamlı mı ödeme yapılacak?

Aile destek ödemesi için gözler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında. Hak sahipleri, mart ayının ortasında Aile Destek Ödemesi ne zaman yapılacak sorguluyor. Peki, Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? Aile Destek Ödemesi zamlı mı yatırılacak? İşte detaylar...

Abone ol

Aile Destek Ödemesi tarihi, hak sahibi aileler tarafından araştırılıyor. Aile Destek Ödemesi, ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak ödeniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ödeme için zamlı yapıldı mı merak ediliyor. Peki, 2024 Mart Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? Aile Destek Ödemesi ne kadar? 

MART 2024 AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hesaplara yatırılan Aile Destek Ödemesi, her ayın 15'i ile 31'i arasında yapılıyor. Mart ödemesinin de aynı tarih aralığında olması bekleniyor. Geçen ay 19 Şubat'ta yatırılmıştı.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ ZAMLANDI MI?

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zamları sonrasında gözler sosyal yardımlara çevrildi. Son düzenlemelerle beraber sosyal yardımlarda artış olduğu açıklanmıştı. Ancak Aile Destek Ödemesinin artışına veya ne kadar olduğunda dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konuya dair bilgiler geldiği vakit haberimiz güncellenecek. 

AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Vatandaşlar ödemelerin durumu e-devlet üzerinden sorgulayabiliyor. e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapmanız gerekiyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre aylık destek tutarı (TL)

450 TL ve altı - 1.250

450 TL üzeri ─ 911,15 TL ve altı 1.100

911,15 TL üzeri ─ 1372,30 TL ve altı 950

1372,30 TL üzeri ─ 3.800,78 TL’den az 850

SOLOTÜRK Çanakkale semalarında Yaşam Yunan, Ayasofya’da bayrak açtı Gündem Ramazan Bayramı ne zaman? Bayram tatili kaç gün olacak? Yaşam Emekli bayram ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Yaşam