Aile destek ödemesi ne zaman, ayın kaçında yapılacak?

Aile destek ödemesi ay başı itibari araştırılmaya başlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödeme farklı gelir aralığına göre yatırılıyor. Peki, Haziran aile destek ödemesi ne zaman hesaplara yatacak?

Abone ol

Aile destek ödemesi ne zaman ödenecek merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan aile destek ödemesi, 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık periyotta desteklenmesi amaçlanıyor. Bir yıl süren aile destek ödemesi sonuna gelindi. Peki, aile destek ödemesi ne zaman yatacak?

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek ödeme sorgulaması e-devlet üzerinden yapılıyor. Bakanlık tarafından Haziran aile destek ödemesi için açıklama yapılmadı. Fakat ödemelerin ayın on beşinden sonra hesaplara yatırılması bekleniyor.

Caption

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE KADAR?

850 ile 1.250-TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süreyle Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilecektir. 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona erecektir.

Aile destek ödeme tutarları, hane içindeki kişi başı düşen aylık gelire göre değişkenlik gösteriyor.

450 TL ve altı - 1.250 TL
450 TL üzeri/ 911,15 TL ve altı- 1.100 TL
911,15 TL üzeri/ 1372,30 TL ve altı- 950 TL
1372,30 TL üzeri/ 2.835,60 TL’den az- 850 TL

Kültür Bakanlığı personel alımı başvuru nasıl yapılır, şartlar neler? Yaşam İstanbul'da yaşayanlar dikkat: Gece saatlerinde ulaşıma kapalı olacak Yaşam Bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Yaşam 'Yarısı Bizden'de başvurular sona erdi! Sıra konutların dönüşümünde Emlak