Adıyaman'da Genç Ressamlar Narin'i Resmetti

Genç ressamlar, kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için anlamlı bir resim çalışması gerçekleştirdi.

Abone ol

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, resim kursuna katılan genç sanatçılar, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan sonra 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ı resmetti.

Öğretmenin Duygusal Açıklamaları

Resim kursu öğretmeni Ekrem Peker, kursa katılan gençlerin ortak kararı ile bu derslerinde zor bir tema seçtiklerini belirtirken, "Biz istiyoruz ki başka Narinler ölmesin. Bu çalışmayı yaparken ülke olarak derin bir üzüntü yaşadık. Keşke böyle bir konu ile uğraşmak durumunda kalmasaydık. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz," dedi.

Öğrencilerin Duygusal Paylaşımları

Resim kursu öğrencilerinden Ferhat Görgeç, Narin'in hayattan koparılmasına üzüldüklerini belirterek, "Bu ana kadar yaptığım en zor resmi çizerken duygusal anlar yaşadım," dedi.

Başka bir öğrenci Hayrünisa Saray ise, "Narin'in resmini yaparken amacımız, başka çocukların zarar görmemesi ve kaybolmamasını temenni etmek,” diyerek hislerini dile getirdi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde resim kursuna katılan gençler, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ı resmetti.

Hatay'da Geleneksel Soğuk Buğday Çorbası Yaşam Atom Karınca Hamza'nın Yeni Hedefi: 2028 Olimpiyatları Spor Bursa'da KPSS'siz 300 Geçici Öğretmen Alımı İlanı Yaşam Kayıp balıkçı, 36 saat sonra sağ bulundu Yaşam