Adana Valiliği yakınında bomba paniği! Taksiye binip karton kutusunu almadan kaçan şüpheli, polisi alarma geçirdi

Adana Valiliği karşısındaki ara sokakta bir şahıs, takside karton kutu bırakarak kaçmaya başladı. Şüpheli paketin bomba olabileceği ihtimaline karşı polis alarma geçti.

Abone ol
  • Adana’da taksiye binen bir yolcu, valiliğin karşısındaki ara sokağa gelince taksiyi durdurup, karton kutusunu da almadan kaçtı.
  • Polisi alarma geçiren kutu, kontrollü bir şekilde fünye ile patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir taksiye yolcu bindi. Taksici yolcunun yanında bulunan karton kutuyu bagaja koydu.

  • Bir süre sonra yolcu Adana Valiliği karşısındaki ara sokağa geldiklerinde taksiyi durdurup kutuyu da almadan kaçtı.
  • Bunun üzerine korkan taksici durumu polise bildirip taksiyi de yol ortasında durdurdu.

BOMBA İMHA EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

  • Olay yerine ihbar üzerine bomba imha ekipleri geldi. Polis taksinin durduğu yerin valilik karşısı olması ve emniyet müdürlüğü binasına da yakın olmasından dolayı kutuda bomba olabileceği üzerinde durdu.

BEZ PARÇALARI ÇIKTI

  • Bomba imha ekipleri taksideki kutuya fünye yerleştirip, kontrollü bir şekilde patlattı. Kutu parçalanırken, içinden bez parçaları çıktı.
  • Meraklı vatandaşlar ise o anları film izler gibi izlerken polis, kutuyu bırakıp kaçan şahıs için arama çalışması başlattı.
Survivor ilk bölüm yayın tarihi nedir? Survivor 2024 kadrosunda kimler var? Yaşam Van'da minibüs karıştı! Kadın kocasını sevgilisiyle saç saça kavga etti! O anlar kamerada Yaşam Kurban Bayramı 2024 ne zaman, hangi ayda ? Gelecek yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Yaşam İzmir sularında can pazarı! 96 düzensiz göçmen kurtarıldı Yaşam