21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali Devam Ediyor

Konya'daki festivalde beşinci gün, İstanbul Meydan Meşkleri Topluluğu konseri ile renklendi.

Abone ol

Konya'da, büyük bir coşkuyla devam eden 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali, beşinci gününde "Devran, Kıyam, Kuud" adlı muhteşem bir konserle sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kültürel Bir Ziyafet

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Kültür Yolu Festivalleri kapsamındaki etkinlikleri, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenmektedir. Festivalin bu yılki beşinci günü Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.

İstanbul Meydan Meşkleri Topluluğu Huzurda

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, İstanbul Meydan Meşkleri Topluluğu sahne aldı. Konser, katılımcılara mistik bir yolculuk sunarak, gündemden uzaklaşmalarını sağladı.

Gelecek Etkinlikler

Festival, 30 Eylül'e kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek. Yarın, saat 20:30'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde Pakistanlı sanatçı Sanam Marvi sahne alacak.

Konya'da düzenlenen 21. Uluslararası Konya Mistik Müzik Festivali'ne beşinci gününde "Devran, Kıyam, Kuud" konser ve gösterisi ile devam edildi.

A101 26 Eylül 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu Yayımlandı! Dev indirimler var Yaşam Ağrı Dağı'nda Nadir Kelebek Türü Keşfedildi Gündem Mersin'deki Kum Zambaklarına Koruma Önlemi Gündem Ehliyetini yenilemek isteyenler isyan ediyor Yaşam