18 Mart Pazartesi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi?

18 Mart günü Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ülkemizde büyük coşkuyla kutlanacak. 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle bu pazartesi okul var mı, tatil mi merak ediliyor. Peki, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi?

Abone ol

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 109. yıldönümü pazartesi günü kutlanacak. Yurt genelinde yapılacak kutlamalar için okullarda da etkinlikler düzenlenecek. Bu nedenle 18 Mart Pazartesi günü okullar tatil olacak mı merak ediliyor. Peki, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ RESMİ TATİL Mİ?

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü , resmi tatiller mevzuatında yer almıyor. Bu nedenle okullar, bankalar ve devlet daireleri açık olacak.

18 MART PAZARTESİ OKUL VAR MI?

18 Mart Pazartesi günü anılacak Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü resmi tatiller arasında yer almıyor. Bu nedenle 18 Mart Pazartesi okullar açık olacak. 

ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL

Bu yıl Çanakkale'deki eğitim kurumları için tatil kararı alındı. Konu ile ilgili olarak Çanakkale Valiliğinden yapılan açıklamada, "18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümünün coşkulu kutlanması amacıyla 18 Mart 2024 Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

İftara ne kadar kaldı? Bugün iftar saat kaçta? Yaşam Mart 2024 Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? Zamlı mı ödeme yapılacak? Yaşam SOLOTÜRK Çanakkale semalarında Yaşam Yunan, Ayasofya’da bayrak açtı Gündem