1 Mayıs'ta kapalı olan yollar ve alternatif yollar

1 Mayıs'ta kapalı olan yollar merak ediliyor. 1 Mayıs İçi Bayramı, resmi tatil olarak ülkemizde bugün kutlanacak. Kutlamalar nedeniyle Valilik, bazı yolların araç ve yaya trafiğine kapalı olacağını aktardı. Peki, 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Alternatif yollar nelerdir?

Abone ol

1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyadaki çalışanların haklarını ve çalışma koşullarını iyileştirme mücadelesinin bir sembolüdür. Bugün, tüm dünyada 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla kutlanacak. İstanbul Valiliği, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle trafiğe kapalı olacak yolları açıkladı. Vatandaşlar, 1 Mayıs kapalı olan yolları ve alternatif yolları araştırmaya başladı. Peki, 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak?

1 MAYIS'TA HANGİ YOLLAR KAPALI OLACAK?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde trafiğe kapatılacak yollar, Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak - Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak - Turnacıbaşı Caddesi, Zambak Sokak, Meşelik Sokak, Yeni Çarşı Caddesi, Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescit Caddesi, Meşrutiyet Caddesi, Hamalbaşı Caddesi, Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi, Ensiz Sokak, İnönü Caddesi, Mete Caddesi.

ALTERNATİF YOLLAR HANGİLERİ?

Trafiğe kapatılacak yolların dışında araç sürücülerinin kullanacağı alternatif güzergahlar da belirlendi. Bu güzergahlar ise, Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğazkesen Caddesi, Defterdar Yokuşu, Kemeraltı Caddesi.

İBB'den 1 Mayıs dolayısıyla ek deniz seferleri uygulaması Yaşam Gaziantep’te sitede aidat tartışması Yaşam En güncel, yeni resimli 1 Mayıs kutlama mesajları Yaşam Bakan Kurum'dan kritik kentsel dönüşüm açıklaması Yaşam