Sosyal medyada bir baba kızıyla sevgili olmak isteyen erkeklere tavsiye verdi: 'Yemiyorsa' benim kızımla dışarı çıkmayacak..

Sosyal medyada kızının kayda aldığı bir baba gündem oldu. Kızı ile sevgili olmak isteyen erkeklere seslenen 55 yaşındaki baba, "Benim kızım hiçbir zaman çay kahve parası ödemeyecek. Eğer 'Yemiyorsa' benim kızımla dışarı çıkmayacak" diye konuştu. Babanın bu sözleri tartışmalara davetiye çıkardı.

Abone ol
  • Sosyal medyada kızı ile birlikte video çeken babanın sözleri tartışmalara yol açtı.
  • 55 yaşında olduğunu ve daha önce onlarca sevgilisi olduğunu dile getiren baba, kızı ile sevgili olmak isteyen erkeklere tavsiyelerde bulundu.

"EĞER 'YEMİYORSA' KIZIMLA DIŞARI ÇIKMAYACAK"

  • "Benim yanımda kahve parası çay parası ödeyen bir tane kız olmadı" diyen baba, "Benim kızım da hiçbir zaman çay kahve parası ödemeyecek. Eğer 'Yemiyorsa' benim kızımla dışarı çıkmayacak" ifadelerine yer verdi.

"İŞTE BU YÜZDEN TİKTOK KAPATILSIN"

  • Kısa sürede en çok izlenenler arasına giren videonun altına "Baba değil soytarı bu", "Sarhoş babadan nasihatler", "İşte bu yüzden TikTok kapatılsın", "Rezalet" şeklinde yorumlar yapıldı.
  • Peki siz bu video hakkında ne düşünüyorsun?

TikTok'ta dudakçı teyzeler çileden çıkarmaya devam ediyor Trend Bakan'dan Instagram müjdesi Teknoloji "Karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor" Spor Kerem Kınık'ın kızının ABD'ye kaçtığı iddia edildi 3. Sayfa