Daha iyisi gelene kadar en iyisi! Görenleri hayran bırakan düğün fotoğrafı

Evlenen çiftin düğün fotoğrafını çeken fotoğrafçı, ilginç kompozisyonu ile görenleri hayran mest eden bir işe imza attı. O anlara dair görüntü ve sonrasında ortaya çıkan fotoğrafı görenler "Gördüğüm en havalı düğün fotoğraflarından biri" demekten edemedi.

Abone ol
  • Yeni evlenen çiftlerin en fazla önemsedikleri konulardan biri de kuşkusuz ki düğün fotoğrafları.
  • Bunun için ince eleyip sık dokuyan çiftler, büyük paralar harcayanlar, en iyi işi çıkaracak fotoğrafçıyı bulmak için yoğun çaba harcıyor.

"GÖRDÜĞÜM EN HAVALI DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINDAN BİRİ"

  • Evlenen çift için ince eleyip sıkı dokuyan ve sıradışı kompozisyona imza atan bir fotoğrafçı ise çektiği kare ile herkesin takdirini kazanmasını bildi.
  • Paylaşım sitelerinde paylaşılan o ana ilişkin görüntüleri izleyenler ve işin sonunda ortaya çıkan fotoğraf karesini görenler "Gördüğüm en havalı düğün fotoğraflarından biri" demekten kendini alamadı.
Streç filme sardığı arkadaşını bagaja vermeye çalıştı Trend Havalimanında karısıyla sevgilisini basan adam çıldırdı Trend Bir babanın okul kantini isyanı: Bu fiyatlar olmaz, yanlış Yaşam Sosyal medyada uygunsuz hareketler yapan polis açığa alındı Gündem