'Ateşi bol olsun' Fethullah Gülen'in ölüm haberi sosyal medyada sevinçle karşılandı! Gebermiş etiketi gündemde

Amerika'da yaşadığı bilinen, terör örgütü FETÖ'nün elebaşı alçak Fetullah Gülen'in öldüğünün duyurulmasının peşinden sosyal medyada sevinç havası hakim oldu. Sosyal medya kullanıcıları bu haberin ardından çok sayıda paylaşım yaparken 'Gebermiş' etiketi de gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları 'Ateşi bol olsun' yazarken bir başkasının paylaşımında da "Cehenneme bir kişilik rezervasyon yapabilir misiniz?" yazdığı görüldü.

Abone ol
  • 15 Temmuz alçak darbe girişiminin mimarı, terör örgütü FETÖ'nün elebaşı hain Fetullah Gülen'in ölüm haberi sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi.

'GEBERMİŞ'

  • Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüyle ilgili paylaşım yaparken 'Gebermiş' etiketi de gündem oldu.

"ATEŞİ BOL OLSUN"

  • Kullanıcılar paylaşımlarında "Ateşi bol olsun, Allah rahmet de eylemesin" yazarken bazılarının da "Cehenneme bir kişilik rezervasyon yapabilir misiniz?" ifadelerini kullandığı görüldü.
  • Bazı kullanıcılar ise terör örgütü içinde bunda sonra yaşanabileceklere vurgu yaptı.
  • İşte hain Gülen'in arkasından yapılan paylaşımlar

Arkadaşının emanetini koruması gündem oldu Trend Düğün gününde ihanetle yüzleşti! Gelinliğiyle terk etti Trend Kütahya'da Unutulmaz Bir Karşılaşma Yaşam Sosyal medyada tepki çeken paylaşım Trend