WhatsApp, sohbetlere renk katacak özelliği test etmeye başladı

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın hareketli Avatar özelliği üstünde çalışma başlattığı öğrenildi. Kullanıcılara, kendilerine has dijital bir görünüm yaratmayı mümkün kılan bu özellikle birlikte sohbetler daha da renkli olacak.

Abone ol

Milyonlarca kullanıcısı ile dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, geçtiğimiz aylarda Avatar özelliğini kullanıma sundu. Halihazırda Meta'nın Instagram ve Facebook uygulamalarında var olan bu özellik, kullanıcılar için saç stilleri, yüz tipleri ve kıyafetler seçerek kendilerine özel dijital bir görünüm yaratmayı mümkün kıldı.

Halihazırda WhatsApp'ta kullanılan Avatar özelliği, hareketsiz bir görünüm sunuyor. Tıpkı bir resim gibi. Bu yeni güncelleme ile birlikte Hareketli Avatar özelliği gelecek.

ŞU ANDA TEST AŞAMASINDA

WhatsApp‘ın Android kullanıcıları için yayımlanan 2.23.15.6 sürüm numaralı beta güncellemesinde fark edilen bu özellik, şu anda test aşamasında. Avatarları daha canlı hale getirerek iletişime renk katacak Hareketli Avatarlar, aynı zamanda sohbetleri de zenginleşterecek.

WhatsApp ile ilgili içerikler yayımlayan WABetaInfo’nun yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere özellik, mevcut avatarları hareketli hale getiriyor. WhatsApp’ın Hareketli Avatar özelliğini içerecek kararlı sürümü herkese ne zaman sunacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak tahminler, önümüzdeki haftaları işaret ediyor.

WhatsApp’ın mevcut hareketsiz Avatar özelliğine herhangi bir sohbet içerisinde, mesaj kutusundaki Emoji ikonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer daha önce kendi Avatarınızı hazırlamadıysanız da, Ayarlar kısmından yapabilirsiniz.

Twitter'dan para kazanılacak Teknoloji Roket motoru test sırasında patladı Dünya Musk, yeni yapay zeka şirketini duyurdu Teknoloji Öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Teknoloji