Twitter'ın yıllardır simgesi olan mavi kuş logosu yerine Dogecoin simgesi olan köpek görseli geldi

Akşam saatlerinde sosyal medya platformu Twitter'a girenler logonun değiştiğini fark etti. Twitter logosu Dogecoin logosu ile değiştirildi. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak bazı kaynaklar, Elon Musk'ın Dogecoin davasıyla ilgisi olabileceğine işaret ediyor.

Abone ol

Geçtiğimiz Cuma günü, ABD'li bir yargıç, Elon Musk'ı Dogecoin kripto para birimini desteklemek için bir piramit planı yürütmekle suçlayan 258 milyar dolarlık bir haraççılık davasıyla karşı karşıya bıraktı. Musk ve Tesla'nın avukatları, Dogecoin hakkındaki tweet'leri nedeniyle açılan davayı "hayal ürünü bir kurgu" olarak nitelendirdiler ve yatırımcıların iddialarını reddettiler.

LOGO DEĞİŞTİ
Akşam saatlerinde sosyal medya platformu Twitter'a girenler logonun değiştiğini fark etti. Twitter logosu Dogecoin logosu ile değiştirildi. Değişikliğin ardından Dogecoin'de yaşanan hareketlilik ise dikkat çekti.

Gün içinde 1,48 TL değerinde olan Dogecoin, logo değişiminin ardından ise 1,76 TL'ye kadar yükseldi. Dogecoin fiyatında yaşanan artış kullanıcıların dikkatini çekti.

Konuyla ilgili Twitter'ın neden dogecoin simgesini kullandığı henüz netlik kazanmadı ancak bu değişiklik, Musk'ın Dogecoin davasıyla ilgisi olabilir.

New York Times Twitter'da 'mavi tik' etiketini kaybetti! Dünya Bayraktar Kızılelma'nın uçuş görüntüleri Teknoloji İddialar doğrulandı! Sahibinden.com hacklendi Teknoloji İnfluencerların faaliyetleri artık denetlenecek Teknoloji