Twitter'ı satın alan Elon Musk'ın hayatı film olacak

Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'ı satın alarak ismini X olarak değiştiren iş insanı Elon Musk'ın hayatı beyaz perdeye yansıtılıyor. İşte biyografi filmi hakkındaki tüm detaylar...

Abone ol

Milyarder iş insanı Elon Musk, son zamanlarda dünyadaki en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Musk'ın hayatı film haline gelecek.

KİTAPTAN UYARLANACAK

Elon Musk‘ın hayatını konu alan biyografi filmi, A24 tarafından çekilecek. Variety’nin aktardığı bilgilere göre film için çalışmalara başlandı. Yönetmen koltuğunda Amerikalı yönetmen Darren Aronofsky oturuyor.

Film, Walter Isaacson tarafından bu yıl hazırlanan biyografi kitabından uyarlanacak. Isaacson, daha önce Steve Jobs için de bir biyografi kitabı yazmıştı. Üstelik bu da bir filme uyarlanarak seyircilerden övgü alan bir yapım ortaya çıkarılmıştı.

ELON MUSK TEBRİK ETTİ

Elon Musk, X (Twitter) üzerinde bir haber kaynağının paylaştığı film duyurusuna “Darren’ın bunu yapmasına sevindim. O gerçekten en iyilerden biridir.” şeklinde bir yanıt verdi.

Rockstar GTA 6'yı duyurdu Teknoloji GÖKBEY iki testi daha geçti Teknoloji Türkiye Ay'a gidiyor: Tarih belli oldu Teknoloji iPhone 15 Pro Max'in maliyeti belli oldu Teknoloji