Kızılelma belgeseli yayınlandı! Dünden bugüne tüm zorluklar seyirciye aktarıldı

Çekimlerine Şubat 2022'de başlanan, Baykar Tekonoloji'nin geliştirdiği, Türkiye'nin gözdesi milli ve özgün insansız savaş uçağı KIZILELMA'nın dünden bugüne tüm serüvenini anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü, bugün Baykar YouTube kanalında yayınlandı. Belgeselde KIZILELMA'nın gelişim yolculuğunun yanısıra Bayraktar ailesinin de dünden bugüne yaşadığı zorlu süreç konu alınıyor.

Abone ol

Türkiye'nin gözdesi, yerli ve milli, özgün teknoloji ile üretilen KIZILELMA'nın hikayesi belgesel oldu.

Türkiye'nin savunma ve havacılık sanayisinde yeni bir dönemin kapısını açan, Türk harp sanayisini dünyaya duyuran Bayraktar KIZILELMA MİUS'un (Muharip İnsansız Uçak Sistemi) geliştirilmeye başlandığı ilk günden bugüne yaşanan tüm zorlukları, ulaşılan tüm hayalleri konu alan belgesel, Baykar YouTube kanalında izleyicileri ile buluştu.

"HEDEF KIZILELMA" BELGESELİ'NİN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

9 AYDA TAMAMLANDI
Şubat 2022'den çekim süreci başlayan ve çekimleri Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nin yer aldığı İstanbul ve AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'nin yer aldığı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi olmak üzere iki ilde tamamlanan belgeselin yönetmenliğini Altup Gültan ve Buak Aksoy'un üstlendi.

İŞTE İLK BÖLÜMDE YER ALANLAR
Söz konusu belgeselin yayınlanan ilk bölümünde, Bayraktar KIZILELMA'nın 14 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirdiği ilk uçuşundan bu yana yaşananların yanı sıra Türkiye'nin milli ve özgün teknolojisi ile ilk İHA'larını geliştiren Baykar Tekonoloji ile Bayraktar ailesinin de dünden bugüne yaşadığı zorlu süreç konu alınıyor.

İzleyicilere Türk savunma sanayi teknolojisinin ulaştığı bu noktayı görsel şölenleriyle sunan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü, yine Baykar YouTube kanalında yayınlanacak.

SELÇUK BAYRAKTAR BÖYLE DUYURDU
Selçuk Bayraktar, Twitter adresinden "Hedef KIZILELMA" belgeselinin yayınlandığını "Tam bağımsız bir Türkiye için hayatımızı adadığımız, 20 yıllık hikayemizi konu alan HEDEF #KIZILELMA Belgeseli'ni birazdan hep birlikte seyredeceğiz. Herkese iyi seyirler." sözleriyle duyurdu. 

İŞTE O MEŞHUR SERÜVEN

"Tam Bağımsız Türkiye Marşı"nın klibi yayımlandı! Teknoloji Baykar'ın devletten alacağı var mı? Gündem Doktorlardan 'yapay zeka' uyarısı! Teknoloji Süleyman Soylu'dan Togg paylaşımı Teknoloji