Instagram ne zaman açılacak? Instagram'a erişim engeli ne zaman kaldırılacak?

Instagram ne zaman açılacak gündemdeki yerini koruyor. Milyonların kullandığı sosyal medya aracı, BTK tarafından katalog suçlar nedeniyle erişime dün kapatıldı. Hesabına girmek isteyenler hala uygulamanın açılmadığını gördü. Peki, Instagram'a erişime ne zaman kaldırılacak?

Abone ol

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), dün yaptığı açıklama ile Instagram'ın katalog suçlara uymadığı için kapattı. Dünden bu yanan hesabına girmek isteyen binlerce kişi, BTK Instagram'a erişim yasağını ne zaman kapatacak, Instagram ne zaman açılacak merak ediyor. İşte konuya dair detaylar...

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILACAK? 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirildi. Kurum, erişim engelinin nedenini "Instagram'ın katalog suçlara uymaması" olarak açıkladı. Sorunla ilgili Meta'nın istenilenleri yapması gerekiyor. BTK ya da Meta'dan konuya dair açıklama yapılmadı. 

BAKAN INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILIR AÇIKLADI!

Bakan Uraloğlu, "Instagram'ı Katalog suçları çerçevesinde kendilerini uyardık ancak gerekli karşılığı bulmadığımız için de bir erişim engeli getirdik."Uraloğlu, Instagram'da yaşanan erişim engeliyle ilgili, "Hassasiyetlerimiz belli, oradaki eksiklikler belli. O eksiklikleri giderildiği an 1 saat sonra kaldırmış olacağız. Herkesin kanunlara uymasını istiyoruz net olarak" ifadelerini kullanmıştı.

e-Devlet'teki en popüler uygulama ne? Teknoloji Erişim engeli ile ilgili ilk resmi açıklama geldi Teknoloji Instagramın kapatılması kararına tepki yağıyor Gündem Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram'a neden girilmiyor? Teknoloji