Son dakika! Bakan Uraloğlu'ndan Instagram müjdesi: Süreç çok uzamayacak

Son dakika haberleri... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkair Uraloğlu'ndan sosyal medya platformu Instagram ile ilgili sevindiren açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, "Instagram'la ilgili süreç çok uzamayacak. Ciddi aşama kaydettik." dedi.

Abone ol
  • Son dakika haberleri... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli konan sosyal medya platformu Instagram ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
  • Instagram açılacak mı? Instagram erişimi ne zaman kalkacak? İşte ayrıntılar...

"ŞUNU ASLA KAÇIRMAMAMIZ LAZIM..."

  • Uraloğlu'nun konu ile ilgili açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:
“Instagram’ın erişimini neden durdurduk? Katalog suçlarla ilgili istediğimiz adımları atmadılar. İki toplantı yapıldı. Karşı tarafa hassasiyetlerimizi anlattık. Burada şunu asla kaçırmamız lazım; bir şirket düşünün, onun kendi kuralları kadar bizim ülkemizin kanunları var.

"BU ÜLKENİN KANUNLARINA UYMAK ZORUNDASINIZ"

Bizim bazı taleplerimize ‘Şirketimizin kuralları’ diyorlar. İyi de siz bu ülkede faliyet gösteriyorsunuz. Bu ülkenin kanunları yok mu? Elbette var. Siz de bunlara uymak zorundasınız.

"CİDDİ AŞAMA KAYDETTİK"

İsmail Haniye ile ilgili yapılan taziye paylaşımlarına bile tahammül edilmiyor. Ciddi bir aşama kaydettik. Zannediyorum ki çok uzamadan bizim hassasiyetlerimizi dikkate alacaklar."
Instagram erişime açılacak mı? Teknoloji Sanal maskelerin gerçek riskleri: DNS ve VPN Teknoloji Instagram açılıyor mu? Gündem CHP'den TBMM'ye acil toplantı talebi! Mesele Instagram Gündem