Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram'a neden girilmiyor? Instagram'a erişim neden yok?

Instragram, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya aracı bugün açılmıyor. Bugün Instagram'ı açanlar, akışın yenilenmediğini fark etti. Ve bu yüzden Instagram çöktü mü, neden açılmıyor sorgulamaya başladı. İşte Instagram'ın açılmama sebebi...

Abone ol

Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya aracı Instagram'a Türkiye'den girilmiyor. Vatandaşlar, neden Instagram açılmıyor, akış yenilenmiyor diye araştırırken BTK'dan konuya dair açıklama geldi. 

INSTAGRAM NEDEN AÇILMIYOR?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre Instagram'a bu sabah erişim engeli getirildi.

Karar sonrası Türkiye'den Instagram'a erişim sağlanamıyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun internet sitesinde erişim engelinin süresine ilişkin bilgi yer almıyor.

INSTAGRAM'A ERİŞİM NEDEN KAPATILDI?

31 Temmuz günü İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya platformu X hesabı üzerinden Haniye'nin ölümü sonrası taziye mesajı yayımlamış ve Instagramı'ın Haniye ile ilgili paylaşımları engellediğine dikkati çekerek, “Ayrıca, Heniye'nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram'ı da şiddetle kınıyorum. Bu çok açık ve net bir sansür girişimidir” ifadelerine yer vermişti.

Güneş enerjisinde yeni atılım! Dünyanın ilk uzay tabanlı elektrik şebekesi kuruluyor Teknoloji TUSAŞ Genel Müdürü'nden açıklama geldi: Kaan uçağı ne zaman uçacak? Teknoloji Mars'ta eski yaşam belirtileri bulundu Teknoloji Dev teknoloji hamlesi uygulamaya alınıyor! Türkiye enerji üssü olacak Teknoloji