İkinci el gayrimenkul ve otomobil uygulaması 'sahibinden' erişime açıldı

Dün gün boyunca erişim sağlanamayan bununla birlikte çeşitli iddialarla gündeme gelen Sahibinden.com, alan adı hizmet sağlayıcı firma ile gerekli teknik çalışmanın tamamlandığını ve platforma erişimin açıldığını bildirdi

Abone ol

Sahibinden.com'da dün gece yarısından itibaren yaşanan erişim sorunu sona erdi.

Firmadan yapılan açıklamada "Alan adı hizmeti sağlayan firma ile gerekli çalışmalar tamamlanmış ve platformumuza erişim normale dönmüştür" denildi.

 

Erişim sorunu yaşanmasıyla ilgili firmadan yapılan ilk açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışması devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır."

Sosyal medyada alan adının başkası tarafından alındığı iddialarının yayılması üzerine ise yapılan ikinci açıklamada sahibinden.com alan adının başkası tarafından alınmadığı belirtilmişti.

13 yaşındaki çocuk ilki başardı Teknoloji Sahibinden.com çöktü mü? Teknoloji İBB adıyla gelen e-Devlet mesajına tıklayanlar ne yapmalı? Gündem Sahibinden.com neden açılmıyor, çöktü mü? Teknoloji