GTA 6 çıkış tarihi belli oldu mu: İddia çok ciddi

GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı mı? Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, 2025 mali ön raporunda önemli bir bilgi verdi. Bu ipucu oyunun çıkış tarihine dair birtakım işaretler verdi. İşte detaylar...

Abone ol

GTA 6 ile ilgili birçok haber ortaya atılıyor. Bazı iddialar teori olsa da bazıları gerçekten ciddi. Söylentiye göre tüm oyun camiasının dört gözle beklediği GTA 6 çıkış tarihi, Take-Two'nun CEO'su tarafından ifşa edildi. 

YANLIŞLIKLA SIZDIRILDI

Take-Two'nun son raporunda GTA 6'dan doğrudan bahsedilmiyor. Ancak oyunun geliştirme sürecinin verimli bir şekilde devam ettiği belirtiliyor.

Kurumun 31 Mart 2024 tarihinde 2024 mali yılı sona erecek. Paylaşılan raporlara göre oyunun bu süre içerisinde çıkmayacağı kesin bir durum. Fakat 2025 mali yılı için birçok ipucu var. CEO Zelnick, "2025 mali yılı, yeni rekor seviyelerde işletme performansı içereceğine inandığımız önemli bir dönüm noktası olacak.” dedi.

Bu açıklamanın şu an yapım aşamasında olan ve en çok beklenen oyun olan GTA 6'nın çıkışına işaret ediyor olması muhtemel. 2025 mali yılı Nisan 2024'te başlayacak ve Mart 2025'te sona erecek. Bu iddianın doğruluğunda oyun 2024 yılının ilk çeyreğinde görülemeyecek. İyi haber ise GTA 6 için 2025 yılının sonuna kadar beklenmeyecek.

Türkler Instagram'da fazla vakit geçiriyor Teknoloji Vergi muafiyetindeki son durumu bakan açıkladı Teknoloji Türk SİHA'larına doyum olmuyor Teknoloji Apple iPhone 15 tanıtım tarihi ortaya çıktı! Teknoloji