Geri sayım başladı! Selçuk Bayraktar'dan Türkiye'yi heyecanlandıran davet!

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'ye seslendi. Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda 'Milli Teknoloji Hamlesi'nin merkezi olan TEKNOFEST'e bekliyoruz.' sözleriyle herkesi davet etti. Konu olan festival, 27 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda yapılacak.

Abone ol

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın son paylaşımı Türkiye'yi heyecanlandırdı. Bayraktar, "Milli Teknoloji Hamlesi'nin merkezi olan TEKNOFEST'e bekliyoruz." ifadeleriyle vatandaşları festivale davet etti.

Milyonlarca kişiyi yerli ve milli imkanlara üretilen nice eserlerle buluşturan TEKNOFEST, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 27 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

 FESTİVALDE BAYRAKTAR KIZILELMA'DA YER ALACAK
Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma inşallah TEKNOFEST'te, İstanbul'da, 27 Mayın ve 1 mayıs arasında gerçekleşecek festivalimizde milletimizle buluşacak. Tüm milletimizi teknolojinin kalbinin çarptığı yere, Milli Teknoloji Hamlesi'nin merkezi olan TEKNOFEST'e, İstanbul'a, Atatürk Havalimanı'na bekliyoruz.

Ankara-Sivas YHT hattı ne zaman açılacak? Teknoloji Karadeniz gazında sona doğru! Deniz tabanına yerleştirildi Teknoloji Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi arasında samimi diyalog Teknoloji Tesla Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatlar Teknoloji