Galaxy S23 ne zaman tanıtılacak? S23 serisi özellikleri, fiyatı, soğutma sistemi nasıl olacak?

Samsung'un yeni Galaxy serisi S23 tanıtımına az bir zaman kaldı. S23 serisine dair her gün farklı bir sızıntı yayınlanıyor. S23 Ultra'nın daha üstün özelliklere sahip olacağı serinin fiyatı da merak ediliyor. İşte Galaxy S23 serisi özellikleri, fiyatına dair bilgiler...

Abone ol

Samsung'un yeni amiral gemisi için geri sayım başladı. Note serisini kaldırdıktan sonra gözler artık yeni çıkacak S23 serisinde. Yeni seriye dair farklı sızıntılar her geçen ekleniyor. Böylece S23 serisi tanıtılmadan ana özellikleri ortaya çıkmış olacak. İşte merak edilen S23 özellikleri, fiyatı ve tanıtım tarihi...

S23 SERİSİ NE ZAMAN TANITILACAK?

S23 serisi tanıtım tarihine dair Samsung tarafından resmi bir açıklama yapmadı. Fakat bu konuda söylentilere göre firma Şubat ayında Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyecek. Bu etkinliğin San Francisco'da yapılması bekleniyor.

S23 ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Yeni seride işlemci Snapdragon 8 Gen 2 ile geleceği hatta bu işlemcinin gelişmiş bir versiyonu olacağı iddia ediliyor.

Diğer serilerde olduğu gibi S23 Ultra serisi özellikleri daha farkllı olacak. İlk olarak kamerası üstün özelliklere sahip olacak. S23 Ultra'nın ana kamerası 200 megapiksel olacak. Bu kamera ile düşük kumlama ve doğal detaylar sunacağı ve gece modu performansının ciddi olarak artacağı söyleniyor.

Galaxy S22 Ultra‘ya göre 10x telefoto zoom kamerasıyla da S23 Ultra daha keskin sonuçlarla karşımıza çıkacak. Ayrıca S23 Ultra da telefoto konusunda yapay zekâ kullanımı da artış gösterecek. Böylece telefonla çektiğiniz 10x hatta 100x çekimlerin sonuçları da daha iyi olacak.

SOĞUTMA SİSTEMİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATABİLİR!

S23 serisine dair gelen sızıntılar arasında özel bir soğutma sistemi olmayacağı yönünde. Tabii ki bu durum S23 Ultra için geçerli değil. Ice Universe tarafından paylaşılan bilgilere göre soğutma sistemine dair bu durum oyun oynarken aşırı ısınmalara neden olacağı belirtiliyor.

S23 FİYATI NE OLACAK?

Korea JoongAng Daily, yüksek enflasyon ve ekonomik belirsizliğin Galaxy S23 ailesi fiyatlarına da yansıyacağını belirtti. Selefine göre daha yüksek fiyatla gelmesi bekleniyor. Bu farkın 100 dolardan yüksek olabileceği konuşuluyor.

Beklenen iOS 16.2 güncellemesi ve yenilikler Teknoloji Xiaomi  13 ve Xiaomi 13 Pro özellikleri, fiyatı Teknoloji Yapay zeka ile avatar nasıl yapılır? Teknoloji İşte Ay'a gönderilecek uzay aracına ilişkin detaylar Teknoloji