Epic Games Store'da Oyunseverlere Ücretsiz Oyun! The Spirit and the Mouse Bu Hafta Boyunca Bedava

26 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz sunulan The Spirit and the Mouse hakkında detaylar ve sistem gereksinimleri burada!

Abone ol

Epic Games Store, 26 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında The Spirit and the Mouse isimli bağımsız oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Bu süre zarfında oyuncular, bu eğlenceli macerayı kütüphanelerine ekleyebilirler.

Oyun Hakkında

The Spirit and the Mouse, Alblune tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, Lila isimli küçük bir fareyi kontrol ederek, Sainte-et-Claire köyündeki sorunları çözmeye çalışıyor. Lila, Lumion adlı ruh koruyucusuyla iş birliği yaparak köydeki bulmacaları çözüyor ve yardımsever görevlerini yerine getiriyor.

Oyun Mekanikleri ve Atmosferi

Bu sevimli yapım, bulmaca çözme mekaniği ve huzur dolu grafikleriyle dikkat çekiyor. Oyuncular, problemasal arayışlar gerçekleştirirken, hem Lila hem de Lumion karakterlerini kontrol etme şansına sahip. Her yeni bölge, oyuncuları farklı gizemler ve bulmacalarla dolu bir keşfe çıkarıyor.

Nasıl Ücretsiz Alınır?

The Spirit and the Mouse oyununu almak oldukça kolay. 26 Eylül - 4 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store’a girerek oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kaçırmamak için bu süre zarfında oyunu indirdiğinizden emin olun.

Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-8550U veya AMD A8-3850 veya eşdeğeri
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 620 veya Radeon R7 250 (2048 VRAM) veya eşdeğeri
  • Depolama: 1 GB

Oyuncu Yorumları

Her ne kadar bazı oyuncular büyük bütçeli oyunlar beklese de, The Spirit and the Mouse geniş bir kitleye hitap eden sevimli atmosferi ve ilgi çekici bulmacaları ile beğeni topladı. Özellikle bulmaca severlerine hitap eden bu ücretsiz oyun, küçük ve bağımsız yapımların da ne kadar başarılı olabileceğini gösteriyor.

PS Plus ile Tam 4.900 TL Değerinde 3 Oyun Bedava Teknoloji Luxeed R7 Elektrikli SUV Modeli Tanıtıldı Yaşam KIZILELMA ilk uçuşunu başarıyla tamamladı Teknoloji TCG Alemdar Norveç'te Eğitim Tatbikatında Gündem